😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Logitex Ultimate 55 PVC

PVC Logitex Ultimate 55 patrí k veľmi kvalitným a odolným PVC podlahovým krytinám. Podlahová krytina má novú viacvrstevnú štruktúru so skleným vláknom a textilným podkladom, to prepožičiava krytine dobrú akustickú izoláciu 19dB. Táto nová viacvrstvová štruktúra uľahčuje pokládku a zníži náklady na položenie. Štruktúra krytiny je veľmi stála, odolná a nedochádza k nevytváraniu nevzhľadných priehlbín z dôvodu nerovnosti podkladovej podlahy. To umožní položenie napríklad aj na existujúcu dlažbu bez nutnosti jej odstránenia. Povrchová úprava HyperGuard+ dodáva matný povrch a chráni podlahu pred nečistotami a poškriabaniu. PVC podlahová krytina Logitex Ultimate 55 je možné využiť ako vo veľmi namáhavých bytových priestoroch, tak aj v stredne namáhavých komerčných a priemyselných priestoroch. Zloženie je zo 100% recyklátu. Výrobca tohto radu tiež garantuje, že všetok odpad z výroby je recyklovaný a využitý na ďalšiu výrobu.

Výnos na poschodie

Schody? Nie je problém. Svaly? Tiež nie! Koberec vám vo dvojici dopravíme nahor a vy budete len ukazovať smer. A ak ste v kondícii a chýba vám len parťák, plácneme si tiež. Výnos si môžete objednať v košíku..

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Cena
24 26
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
PVC: Celková hrúbka
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
16 produktov
Zobraziť 1 - 16 z 16 položiek
PVC Logitex Ultimate 55 patrí k veľmi kvalitným a odolným PVC podlahovým krytinám. Podlahová krytina má novú viacvrstevnú štruktúru so skleným vláknom a textilným podkladom, to prepožičiava krytine dobrú akustickú izoláciu 19dB. Táto nová viacvrstvová štruktúra uľahčuje pokládku a zníži náklady na položenie. Štruktúra krytiny je veľmi stála, odolná a nedochádza k vytváraniu nevzhľadných priehlbín z dôvodu nerovnosti podkladovej podlahy. To umožní položenie napríklad aj na existujúcu dlažbu bez nutnosti jej odstránenia. Povrchová úprava HyperGuard+ dodáva matný povrch a chráni podlahu pred nečistotami a poškriabaniu. PVC podlahová krytina Logitex Ultimate 55 je možné využiť ako vo veľmi namáhavých bytových priestoroch, tak aj v stredne namáhavých komerčných a priemyselných priestoroch. Zloženie je zo 100% recyklátu. Výrobca tohto radu tiež garantuje, že všetok odpad z výroby je recyklovaný a využitý na ďalšiu výrobu.