🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Služby (pokládka, čistenie...)

Pestrým výberom sortimentu to u nás zďaleka nekončí. Aby sme Vám poskytli kompletný servis, pripravili sme pre Vás užitočné služby ako napríklad pokládku koberca a podlahy, čistenie kobercov, úprava rozmerov kobercov na mieru a obšívanie a rohožku s vlastnou potlačou.



Čistenie kobercov

ČISTENIE KUSOVÝCH A METRÁŽNYCH KOBERCOV

Vyzdvihneme priamo u Vás, vyčistíme a dovezieme späť vrátane všetkej dopravy zadarmo. Cenu Vám okamžite spočítame na stránke čistenie kobercov.
3D návrh zdarma

PLÁNOVAČ KOBERCOV ZADARMO

Plánovač? Nie je zač! Zadarmo, online, jednoducho. Naplánujte si, ako bude nový koberec vyzerať u Vás doma, a e-shopujte naisto.
Koberec na míru

KOBERCE NA MIERU

Nákup u nás má toľko krásnych rozmerov! Váš koberec vystrihneme podľa zadania a na chlp presne v našom jednoduchom konfigurátore.
Rohožka s vlastním potiskem

ROHOŽKA S VLASTNOU POTLAČOU

Máte obrázok? My Vám ho vytlačíme. Môže sa jednať napr. o firemné logo, slogan, alebo Vašu obľúbenú fotografiu. Na rohožku s vlastnou potlačou si môžete vytlačiť čokoľvek.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
34 36
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
1 produkt
Zobraziť 1 - 1 z 1 položky