🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Sheep of the World koberce

Kolekcia Sheep of the World sa zameriava na prirodzenosť a jednoduchosť. Nefarbená a kvalitná vlna nájde uplatnenie v spálni, obývacej izbe, jedálni aj na terase. Nadčasové vzory a farby dodajú každému interiéru štýl a eleganciu. Vlna pochádza z celého sveta: biela z Blízkeho východu, šedá z Ruska, béžová z Tuniska a hnedá z perzských oviec. Koberce sú vyrábané v Indii zo 100% ovčej vlny, ktorá perfektne izoluje chlad. Rubová strana je opatrená recyklovanou bavlnou. Ide o ručne vyrábané kúsky, a preto sa môžu vyskytnúť drobné odchýlky vo farbe a vzhľade. Vlnené koberce púšťajú vlákna, ale majte na pamäti, že nejde o vadu, ale o vlastnosť použitého prírodného vlneného vlákna. Na udržanie koberca na mieste odporúčame použiť protišmykovú podložku.

Keď koberec vybalíte, položte ho naplocho a nechajte vlas 2–3 dni pracovať pri izbovej teplote, potom koberec vykefujte alebo vysávajte ako obvykle. Na odstránenie uvoľnených vlákien a zabránenie usadzovania prachu a omrviniek do korienkov vlákna odporúčame pravidelné vysávanie vysávačom s nízkym výkonom s nastavením vysokého vlasu. Koberce nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, mohlo by dôjsť k vyblednutiu farieb. V prípade poliatia okamžite absorbujte rozliatu tekutinu čistou a savou handričkou. Vyhnite sa drhnutiu, aby nedošlo k poškodeniu. Nepoužívajte chemikálie, pretože by mohlo dôjsť k poškodeniu koberca alebo vyblednutiu farieb. Koberce je možné prať v práčke - perte ich oddelene na 30º pomocou jemného cyklu a krátkeho programu (max. 30 min). Použite neutrálny čistiaci prostriedok. Nebielte, vyhnite sa použitiu aviváže. Nenechávajte mokrý koberec v práčke, pretože farby môžu vytekať. Sušte v sušičke pri nízkej teplote, nečistite chemicky.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
129 815
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
13 produktov
Zobraziť 1 - 13 z 13 položiek