🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Drops

Moderné metrážne koberce s farebnou potlačou predstavujú vynikajúcu voľbu pre obytné priestory s miernou prevádzkou. Tieto koberce sa zaraďujú do záťažovej triedy 22, čo znamená, že sú odolné a vhodné na bežné používanie v domácnosti. Koberce sú k dispozícii v širokej škále farebných variantov, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie ladí s vašim interiérom a osobným štýlom. Ďalšou výhodou týchto kobercov je ich vhodnosť na podlahové vykurovanie. Materiál, z ktorého sú vyrobené, 100% polyamid, je termicky prívetivý a umožňuje efektívny prenos tepla z podlahy do miestnosti.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
10 12
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
8 produktov
Zobraziť 1 - 8 z 8 položiek
Okrem toho majú koberce filcový podklad, ktorý prináša ďalšie výhody. Filcový podklad slúži na tlmenie zvuku a izoláciu proti chladu, čo vytvára príjemnejšie a tichšie prostredie v miestnosti. Tento podklad tiež pomáha predĺžiť životnosť koberca tým, že zabraňuje posunu a posúvaniu koberca pri bežnom používaní.

Kolekcia metrážnych kobercov s farebnou potlačou je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú praktický a štýlový prvok pre svoj domov. Vďaka odolnému materiálu, farebnému výberu, vhodnosti na podlahové vykurovanie a filcovému podkladu ponúkajú tieto koberce nielen estetickú hodnotu, ale aj praktické vlastnosti pre každodenné používanie.