😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Koberce pre domácich miláčikov (zvieratá)

Urobte svojim domácim miláčikom radosť a kúpte im koberec, na ktorom sa budú môcť do sýtosti váľať a odpočívať. Či už hľadáte koberec pre psa, mačku alebo napríklad pre králika, u nás ho nájdete. V čom sú naše zvieracie koberce výnimočné?

Všetky sú vyrobené z veľmi príjemných materiálov.
 Dôležitá je jednoduchá údržba. Veľká časť kobercov je preto kompatibilná s robotickým vysávačom alebo je možné ich prať.
 Mnohé koberce majú protišmykovú úpravu, takže domáce zvieratá po nich môžu behať sem a tam a koberec zostane na mieste.

Toto sú niektoré z vlastností, ktoré by ste mali zvážiť pri výbere koberca do domácnosti s domácimi zvieratami. Keď máte domáce zvieratá, je dôležité vybrať koberec, ktorý vydrží ich aktivity, ale zároveň zostane pohodlný pre vašu domácnosť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
10 204
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
46 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 46 položiek
Koberce pre domácich miláčikov sú skvelým doplnkom každej domácnosti, v ktorej žijú štvornohí priatelia. Poskytujú nielen pohodlie a teplo, ale pomáhajú aj chrániť podlahy pred poškriabaním a znečistením. Pri výbere správneho koberca pre domáce zvieratá je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov, ktoré zabezpečia dlhú životnosť koberca, ako aj pohodlie pre zvieratá a ich majiteľov.

V prvom rade je dôležité vybrať koberce, ktoré sú odolné a ľahko sa čistia. Syntetické materiály sú často najlepšou voľbou, pretože sú odolné, ľahko sa udržiavajú a lepšie odpudzujú vlhkosť a pachy. Tieto koberce môžu byť tiež ošetrené špeciálnou nanoimpregnáciou, ktorá zabraňuje prenikaniu nečistôt a alergénov do vlákien.

Ďalším kľúčovým aspektom je farba a vzor koberca. Je praktické vyberať si tmavšie farby alebo vzory, ktoré dokážu lepšie maskovať prípadné škvrny alebo chlpy. Ak máte doma psa alebo mačku, ktorá často lína, oplatí sa vybrať koberce, ktoré zodpovedajú farbe srsti vášho domáceho maznáčika, aby boli chlpy menej viditeľné.

Dôležité sú aj protišmykové vlastnosti koberca. Mnohé koberce majú gumový alebo latexový podklad, ktorý zabraňuje pošmyknutiu na podlahe. To je dôležité najmä v domácnostiach s aktívnymi domácimi zvieratami, ktoré rady behajú a skáču. A ak váš vysnívaný kúsok protišmykovú vrstvu nemá, Aladin vám rád nanesie svoj protišmykový latexový náter.

Pre jednoduchšiu údržbu je dobré investovať do koberca, ktorý je umývateľný alebo rovno prateľný. Pravidelné vysávanie a čistenie škvŕn špeciálnymi čistiacimi prostriedkami na koberce pomôže udržať váš koberec čistý a svieži.

Výber správneho koberca pre domáce zvieratá môže výrazne zvýšiť pohodlie a hygienu vášho domova. Investícia do kvalitného a odolného koberca sa oplatí nielen z hľadiska estetiky a praktickosti, ale aj z hľadiska zdravia a pohody vašich štvornohých priateľov.

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Aké používať čističe? Ako vyzerá profesionálne čistenie? Poradíme Vám, ako čistiť koberec, aby zostal čo najdlhšie ako nový. Prečítajte si náš článok.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac