😮 Ušetrite až 50 % s Nákupy OnaDnes! Len do nedele alebo vypredania zásob.

Protišmyková úprava kobercov - len u nás!

Udržať koberec na jednom mieste, bez toho, aby ste ho museli zaťažovať nábytkom, býva občas nadľudská úloha. Preto väčšina z nás skôr alebo neskôr po obstaraní kusového koberca zamieri do obchodu znova, tentoraz pre protišmykovú podložku.

V obchode si prejdete rôzne typy a štýly, vyberiete a zakúpite niekoľko metrov tejto podložky, doma položíte k vášmu cestujúcemu kobercu, podložku rozstriháte na požadovanú veľkosť, koberec zdvihnete a perfektne podložíte. Teraz už sa vám s najväčšou pravdepodobnosťou nestane, že by ste po koberci pošmykli alebo že by ho pri hre vaši zvierací miláčikovia odsunuli.

Ide to aj lepšie!

Protišmyková úprava kobercov je pohodlnejšia, praktickejšia, rýchlejšia a bezpečnejšia!

Aladin v spolupráci s našimi kobercovými odborníkmi vymyslel špeciálny latexový protišmykový náter na koberce . Už nikdy sa vám tak nestane, že by váš koberec poletoval po miestnosti.

Stačí otvoriť fľaštičku, pohodlne naniesť aplikátorom náter na rubovú časť koberca, počkať pár sekúnd a na koberci sa vytvorí flexibilná vrstva, ktorá zamedzí pohybu koberca aj po klzkej podlahe. Náter sa aplikuje priamo z fľaše. Kusový koberec potrite po celej jeho ploche v pruhoch s ideálne 10 centimetrovými rozostupmi.

Ak si ale práve kupujete koberec nový , môžete aplikáciu nechať na našich odborníkoch. Pri nákupe stačí zaškrtnúť políčko „Chcem protišmykovú úpravu“ a domov vám dorazí koberec s už naneseným náterom.

Flexibilný protišmykový náter zakúpite len u nás - štvrť litra vystačí na 4 m2. Navyše sa ani nemusíte báť, že by náter poškodil vašu podlahu alebo že by ste koberec nemohli vyprať v práčke. Náter je šetrný ako k podlahe, tak aj ku kobercu a znesie aj prací cyklus na 40 C.

Preto neváhajte a urobte váš domov zase o niečo bezpečnejšie.

Impregnácia vo fľaštičke

Viete, že u nás nájdete
protišmykový náter vo fľaštičke ?



Fľaštičku protišmykového náteru môžete zakúpiť tu.

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Dreambuilding s vôňou mäsa a kopačiaku

Dreambuilding s vůní masa a kopačáku

Tmelili sme partiu. Mierili loptou do jamky, povzbudzovali a niektorí sa dostali na debnu. Prečítajte si o našom teambuildingu a zistite, čo je to ten futbalgolf.
Čítať viac
Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac