🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Laminátové (plávajúce) podlahy podľa miestností

Laminátové plávajúce podlahy sú výbornou voľbou pre rôzne miestnosti v dome alebo v komerčných priestoroch. Ich odolnosť, jednoduchá inštalácia a široký výber dizajnov ich robia vhodnými na rôzne účely. Obývacia izba je často centrálnym priestorom v dome, kde sa trávia veľa času. Laminátové podlahy sú vhodnou voľbou vďaka svojej odolnosti a jednoduchej údržbe. Môžete zvoliť laminát s imitáciou dreva na teplý a príjemný vzhľad. V kuchyni je dôležité mať podlahu, ktorá je odolná voči vlhkosti a ľahko sa čistí. Laminátové podlahy sú vhodnou voľbou, ale je dôležité zaistiť, aby boli správne inštalované a utesnené, aby nedochádzalo k prenikaniu vody medzi panelmi. V spálňach môžete použiť laminátové podlahy, aby ste vytvorili teplý a útulný priestor. Voľba designu záleží na osobných preferenciách, ale imitácia dreva často prispieva k príjemnej atmosfére. Pri výbere laminátových podláh je dôležité zvážiť prevádzkové podmienky a požiadavky každej miestnosti, aby ste vybrali tie správne podlahové krytiny, ktoré budú dlhodobo fungovať a esteticky vyhovovať vášmu priestoru.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
15 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
58 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 58 položiek
Laminátové plávajúce podlahy sú výbornou voľbou pre rôzne miestnosti v dome alebo v komerčných priestoroch. Ich odolnosť, jednoduchá inštalácia a široký výber dizajnov ich robia vhodnými na rôzne účely.
  1. Obývacia izba: V obývacej izbe je vhodné zvoliť laminátovú podlahu s vyššou odolnosťou a atraktívnym vzhľadom. Môžete zvážiť laminátové podlahy s textúrou dreva alebo kameňa, ktoré pridajú do miestnosti teplý a príjemný pocit.

  2. Kuchyňa: Pre kuchyne je dôležitá odolnosť voči vlhkosti a odolnosť voči škvrnám. Zvoľte laminátové podlahy s ochrannou vrstvou, ktorá chráni povrch pred vodou a nečistotami. Dôležité je tiež, aby podlaha bola ľahko čistiteľná.

  3. Kúpeľňa: V kúpeľni je ideálnou voľbou laminátová podlaha s vysokou odolnosťou voči vlhkosti a vode. Majte na pamäti, že aj napriek odolnosti by laminátová podlaha nemala byť vystavená priamemu kontaktu s vodou dlhodobo.

  4. Spálňa: V spálni môžete zvoliť laminátové podlahy s teplejším vzhľadom, ktoré podporujú príjemnú atmosféru. Mäkké, drevené vzory môžu vytvoriť intímne a relaxačné prostredie.

  5. Detská izba: Pre detské izby je vhodné zvoliť laminátové podlahy s odolnosťou voči poškriabaniu a opotrebovaniu. Detské podlahy môžu byť veselé a hravé, s jasnými farbami alebo hravými vzormi.

  6. Chodba a vstupný priestor: V chodbách a vstupných priestoroch je dôležitá odolnosť a jednoduchá údržba. Zvoľte laminátové podlahy s vysokou odolnosťou voči opotrebovaniu a špine, ktoré vydržia častú prevádzku.

Súvisiace články na blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Tie nekonečné rozhovory o tom, akú zvoliť. Ale nestrachujte sa, milí čitatelia, dnes sa ponoríme do vôd nekonečného mora podlahových možností vysvetlíme si rozdiely medzi laminátovými a vinylovými podlahami.
Čítať viac
Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac