🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Petit koberce

Detské koberce Petit sú veľmi mäkké a svojimi farbami rozžiaria akúkoľvek detskú izbičku. Koberce sú nielen krásnou dekoráciou, ktorá detskej izbe dodáva kúzlo, ale predovšetkým vytvárajú, vďaka svojim mäkkým vláknam bezpečný priestor. Veľmi to ocenia rodičia s veľmi malými deťmi, ktoré sa ešte plazia alebo často chodia po kolenách. Je možné si vybrať z mnohých vzorov a veľkostí.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
46 135
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
53 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 53 položiek
Detské koberce Petit sú veľmi mäkké a svojimi farbami rozžiaria akúkoľvek detskú izbičku. Koberce sú nielen krásnou dekoráciou, ktorá detskej izbe dodáva kúzlo, ale predovšetkým vytvárajú, vďaka svojim mäkkým vláknam bezpečný priestor. Veľmi to ocenia rodičia s veľmi malými deťmi, ktoré sa ešte plazia alebo často chodia po kolenách. Celý rad koberca Petit je bezpečný pre deti, ktoré bojujú s alergiami. Vďaka použitiu syntetických vlákien, krátkych a mäkkých vlasov roztoče nemajú šancu preniknúť do koberca. Použitím dvojito skrútenej priadze nezostanú na koberci vytlačené stopy pod ťažkým nábytkom.