🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Seven Soft koberce

Krásne jednofarebné kusové koberce kolekcia Reyhan od známeho výrobcu Berfin. Koberce sú vyrobené z polyesterového vlákna, ktoré je zodpovedné nielen za ich kvalitu, ale aj za vyššie príjemnosť a mäkkosť na dotyk. Výška ich vlasu činí príjemných 65 mm. Vďaka tomu, že sú koberce jednofarebné, sú tiež ľahko zladiteľné s každým interiérom. Hodiť sa budú predovšetkým do spálne či obývačky. Koberce sú k dostaniu v rôznych rozmeroch.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
89 261
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
4 produkty
Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek
Jednofarebný design kobercov umožňuje jednoduchú kombináciu s každým typom interiéru. Bez ohľadu na štýl a farebnú schému vášho domova, koberce z kolekcie Reyhan sa ľahko zladí s okolitým prostredím. Ich neutralita a eleganciu oceníte najmä v spálni či obývačke, kde dokážu vytvoriť harmonickú atmosféru a pridať do priestoru nádych luxusu.

Kolekcia Reyhan ponúka koberce v rôznych rozmeroch, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a priestoru, ktorý chcete ozdobiť. Bez ohľadu na veľkosť miestnosti, vždy nájdete ten správny kus, ktorý sa stane dominantným prvkom vášho interiéru.