🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Medusa koberce

Kolekcia Medusa Vám prináša nové elegantné metrážne koberce v rôznych farbách s jemným melírovaním. Koberce majú veľa skvelých vlastností ako schopnosť tlmiť kročajový hluk, antistatické vlastnosti, odolnosť vyblednutiu farieb UV žiarením alebo vhodnosť užívania kolieskových stoličiek. Sú tiež vhodné do priestorov, kde máte podlahové kúrenie alebo na schodisko. Vyrobené sú zo 100% polypropylénu, vďaka ktorému sú odolné voči škvrnám a oderu. Skvelá voľba ako domov, tak napr. do kancelárie.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
19 21
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek
Kolekcia Medusa prináša elegantné metrážne koberce s jemným melírovaním, ktoré priestoru dodávajú sofistikovaný vzhľad. Tieto koberce majú niekoľko skvelých vlastností. Prvá z nich je ich schopnosť tlmiť kročajový hluk. Vďaka špeciálnej konštrukcii a použitým materiálom minimalizujú koberce Medusa hluk pri chôdzi, čím vytvárajú pokojnejšie a pohodlnejšie prostredie. Ďalšou výhodou je ich antistatická povrchová úprava, ktorá zabráni hromadeniu statických nábojov a priťahovaniu prachu a nečistôt. Udržiavanie týchto kobercov je tak oveľa jednoduchšie a udržiavanie čistoty je pohodlnejšie.

Okrem toho sú koberce Medusa odolné voči vyblednutiu farieb spôsobenému UV žiarením. To je obzvlášť dôležité v miestach s priamym slnečným svetlom, kde sa často vyskytuje tento problém. Vaše koberce zostanú krásne a farebné aj napriek dlhodobému vystaveniu slnečnému žiareniu. Ďalšou zaujímavou vlastnosťou je ich vhodnosť na použitie s kolieskovými stoličkami. Koberce Medusa sú navrhnuté tak, aby odolávali opotrebovaniu spôsobenému pohybom stoličiek s kolieskami. To je obzvlášť praktické vo firemnom prostredí alebo v kancelárii, kde sa často používajú stoličky s kolieskami.

Tieto koberce sú tiež vhodné na inštaláciu do priestorov s podlahovým kúrením, čo znamená, že si ich môžete vychutnať v každej miestnosti vášho domova, vrátane chodby alebo obývacej izby. Kolekcia Medusa je vyrobená zo 100% polypropylénu, čo zaručuje ich odolnosť voči škvrnám a oderu. Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu a skvelým vlastnostiam sú koberce Medusa skvelou voľbou pre domovy aj kancelárske priestory, pretože prinášajú do priestoru nielen krásu, ale aj pohodlie a funkčnosť.