🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Odolné umelé trávy

Tu sme pre Vás vybrali tie najodolnejšie umelé trávy. Odolnosť umelej trávy je kľúčovým faktorom na zabezpečenie dlhej životnosti a estetického vzhľadu. Keď vyberáte odolnú umelú trávu, mali by ste vziať do úvahy niekoľko faktorov, napríklad materiál vlákien. Kvalitná umelá tráva je vyrobená z odolných materiálov, ako sú polyetylén alebo polypropylén. Tieto polyméry sú odolné voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu a opotrebovaniu. Umelá tráva má rôzne odtiene zelenej, aby čo najlepšie imitovala prirodzený vzhľad trávy. Moderné varianty umelej trávy často obsahujú kombináciu svetlých a tmavých odtieňov pre väčší realizmus. Existuje niekoľko špeciálnych typov umelých trávnikov, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na konkrétne potreby alebo prostredie.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena za m2
18 41
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
3 produkty
Zobraziť 1 - 3 z 3 položiek
Odolné umelé trávy sú vhodné pre prostredie, kde je vyššia miera opotrebovania alebo náročnejšie podmienky. Tieto druhy umelej trávy sú obvykle navrhnuté s ohľadom na vyššiu odolnosť voči opotrebovaniu, poškriabaniu, UV žiareniu a vlhkosti. Vysoko kvalitné odolné umelé trávy často používajú vysoko odolné materiály, ako je polypropylén, ktorý je odolný voči opotrebovaniu a strate farby pod vplyvom slnečného žiarenia. Tráva s hrubšími vláknami alebo s väčšou hustotou má tendenciu byť odolnejšia proti opotrebovaniu a poškriabaniu. Tráva s pevnejšie upevnenými vláknami bude obvykle odolnejšia voči trhaniu alebo opotrebovaniu. Odolné umelé trávy majú často pevnejší a odolnejší základový materiál, ktorý zaisťuje dlhú životnosť a stabilitu. Pri výbere odolnej umelej trávy je dôležité zvážiť prostredie, v ktorom bude inštalovaná, a úroveň očakávaného opotrebovania. Investícia do kvalitnej a odolnej umelej trávy môže dlhodobo ušetriť čas a peniaze v dôsledku nižšej potreby údržby a výmeny.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac