🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Mojkoberec.sk sa stal víťazom súťaže Shop Roku 2021!

Každý rok nezávislá služba Heureka.sk organizuje celorepublikovú anketu, v ktorej zákazníci hodnotia jednotlivé e-shopy z hľadiska ponúkaných služieb, kvality dodania a predávaných produktov, rýchlosti a kvality komunikácie, no skrátka veľa rôznych metrík, ktoré dohromady dávajú jasný obrázok o danom predajcovi. Stovky tisíc zákazníkov v ankete každoročne porovnávajú tisíce českých a slovenských online predajcov. Preto máme ohromnú radosť, že sa Mojkoberec.sk stal víťazom v kategórii Bývanie a záhrada .

V inej disciplíne – cena kvality, kde nezávislá komisia zložená z odborníkov na internetový predaj hodnotí e-shopy podľa kvality a unikátnosti ponúkaných služieb, sme získali v kategórii Nábytok druhé miesto.

Veľmi nás teší, že ste nás takto pozitívne hodnotili a veľmi Vám za to ďakujeme. Môžeme Vám sľúbiť, že Vašu dôveru nesklameme. Tento rok pre Vás chystáme ešte plno zaujímavých noviniek, ktoré posunú nakupovanie u nás na ešte lepšiu úroveň.

Na fotke: Marek, Lucka a Tomáš. <3

Mojkoberec.sk - Heureka shop roka


Pozrite sa na to, ako večer prebiehal:


Súvisiace články z kategorie Aktuality

Dreambuilding s vôňou mäsa a kopačiaku

Dreambuilding s vůní masa a kopačáku

Tmelili sme partiu. Mierili loptou do jamky, povzbudzovali a niektorí sa dostali na debnu. Prečítajte si o našom teambuildingu a zistite, čo je to ten futbalgolf.
Čítať viac
Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac