🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Šedé orientálne koberce

Elegancia a neutralita: Šedé orientálne koberce pre štýlový interiér.

Šedá farba je symbolom elegancie, minimalizmu a pokoja. Tieto koberce nielen prinášajú do miestnosti sofistikovaný a moderný odtieň šedej, ale taktiež dodávajú interiéru luxusný a exotický prvok. Šedá farba je spájaná s eleganciou, neutralitou a pokojom. Naše šedé orientálne koberce prinášajú do Vášho domova sofistikovaný a moderný odtieň šedej, ktorý dodáva miestnosti luxusnú atmosféru. Každý kus je vyrobený ručne z vysoko kvalitných materiálov, ako je vlna alebo hodváb. Ručné práce zaručuje precízne prevedenie a každý koberec je jedinečným kúskom umeleckého remesla. Šedé orientálne koberce sú známe svojim moderným a elegantným dizajnom. Sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú štýlový a luxusný doplnok do svojho domova.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
18 787
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
39 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 39 položiek
Šedé orientálne koberce predstavujú spojenie tradičného umenia tkania s modernými a neutrálnymi odtieňmi šedej farby.

Neutralita a univerzálnosť: Šedá farba je neutrálna a univerzálna, čo znamená, že sa ľahko kombinuje s rôznymi dekoratívnymi štýlmi a farbami. Šedé orientálne koberce tak môžu slúžiť ako elegantný a neutrálny základ pre rôzne interiéry.

Moderný a elegantný vzhľad: Šedé orientálne koberce majú moderný a sofistikovaný vzhľad vďaka kombinácii tradičných vzorov s neutrálnou farbou. Tieto koberce prinášajú do miestnosti subtílnu eleganciu a môžu ju vizuálne zjemniť.

Rôzne odtiene šedej: Šedá farba má mnoho odtieňov, od svetlých až po temné, čo umožňuje výber koberca, ktorý najlepšie ladí s dekorom miestnosti a preferenciami majiteľa.

Tradičné vzory a dizajn: Šedé orientálne koberce často zdobia tradičné a detailné vzory, ktoré prispievajú k ich elegancii a sofistikovanému vzhľadu. Tieto vzory môžu zahŕňať kvetinové motívy, geometrické vzory alebo tradičné medailóny.

Ručné práce a kvalitné materiály: Podobne ako všetky orientálne koberce, aj šedé sú často vyrobené ručne z vysokokvalitných materiálov, ako je vlna, hodváb alebo bavlna. Tento ručný proces tkania zaisťuje vysokú kvalitu a jedinečnosť každého kusu

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac