🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Geotextílie pod umelej trávy

Čierne geotextílie sú kľúčovým prvkom pri pokládke umelej trávy na mäkký podklad. Pri inštalácii sa geotextília starostlivo roztiahne priamo na zem, aby pokryla celú plochu. Jej hlavným účelom je vytvoriť ochrannú vrstvu medzi umelou trávou a podložím, čím minimalizuje trenie medzi trávou a zeminou. Týmto spôsobom sa zabezpečí, že umelá tráva bude mať dlhšiu životnosť a jej spodná vrstva nebude vystavená nadmernému zaťaženiu. Čierna farba geotextílie navyše prispieva k estetickému vzhľadu, ktorý harmonicky ladí s okolitou krajinou.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena za m2
1 17
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
2 produkty
Zobraziť 1 - 2 z 2 položiek
Geotextília tiež zaisťuje ochranu proti erózii a potláča rast buriny. Táto praktická vrstva umožňuje voľný priechod vlhkosti, čo je dôležité na udržanie zdravého a odvodneného povrchu. S jej pomocou si môžete užívať krásny trávnik s umelou trávou, ktorý bude odolávať intenzívnemu používaniu bez ohľadu na podmienky. Geotextília je teda nielen dôležitou súčasťou inštalácie umelej trávy, ale aj kľúčovým faktorom pre udržanie jeho kvality a vzhľadu v priebehu času.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac