🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Lepený vinyl

Široká ponuka lepenej vinylovej plávajúcej podlahy prináša rozmanité dekory, ktoré uspokoja rôzne vkusy a štýly interiéru. Kvalitná lepená podlaha je navrhnutá s dôrazom na odolnosť voči mechanickému poškodeniu, ako sú škrabance, odreniny a pády ťažších predmetov. Vďaka svojej vysokej odolnosti je táto podlaha vhodná pre prostredie s vysokou frekvenciou pohybu, ako sú domácnosti, kancelárie, obchody alebo priemyselné priestory. Nielenže táto podlaha znesie nároky každodenného používania, ale je aj nenáročná na údržbu. Vďaka hladkej povrchovej vrstve je ľahko čistiteľná a odolná voči škvrnám a vlhkosti. Pokiaľ hľadáte esteticky atraktívne a funkčné podlahové riešenie, pozrite sa na našu ponuku lepených vinylových podláh, ktoré spĺňajú vysoké štandardy kvality a dizajnu.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena za m2
13 32
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Integrovaná podložka (vinyl)
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
100 produktov
Zobraziť 40 - 78 z 100 položiek
Lepené vinylové podlahy ponúkajú nielen širokú škálu dekorov a vynikajúcu odolnosť, ale tiež prinášajú ďalšie výhody. Táto podlaha je často vybavená zvukovo izolačnými vlastnosťami, ktoré znižujú prenos hluku a vytvárajú pokojnejšie prostredie. Navyše niektoré lepené vinylové podlahy majú integrovanú vrstvu proti sklzu, ktorá zvyšuje bezpečnosť pri chôdzi. Vďaka svojej flexibilite a odolnosti proti vlhkosti môžu byť lepené vinylové podlahy inštalované vo všetkých miestnostiach v dome, vrátane kúpeľní, kuchýň a priestorov s podlahovým vykurovaním. Bez ohľadu na váš vkus či štýl interiéru, lepené vinylové podlahy predstavujú praktické a elegantné riešenie pre vaše podlahové potreby.

Pokládka lepenej vinylovej podlahy z vinylových dielcov vyžaduje presnú prípravu podkladu a prevedenie správnej techniky. Najprv je dôležité zaistiť čistý, suchý a hladký podklad, odstrániť prípadné nerovnosti a zbaviť ho akýchkoľvek zvyškov starej podlahovej krytiny. Potom sa lepidlo aplikuje na podklad pomocou hladidla alebo špachtle, pričom je nevyhnutné dodržiavať pokyny výrobcu lepidla. Vinylové dielce sa potom starostlivo umiestňujú na lepený podklad s dôrazom na presný a zarovnaný prekryt dielcov, aby bola zaistená rovnomerná a kvalitná podlaha. Po pokládke sa používa valček alebo gumové kladivko na dôkladné pritlačenie dielcov a vytvorenie pevného spojenia s lepidlom. Je dôležité rešpektovať dobu schnutia určenú výrobcom lepidla, než sa podlaha zaťaží alebo sa na ňu chodí. Vďaka správne vykonanej pokládke lepenej vinylovej podlahy z vinylových dielcov získate odolnú a ľahko udržiavateľnú podlahovú krytinu. Výber vzorov, farieb a textúr vinylových dielcov umožňuje vytvoriť podlahu, ktorá nielen zodpovedá vašim individuálnym potrebám, ale taktiež prispieva k estetickému vzhľadu a atmosfére priestoru.

Súvisiace články na blogu:

Ako čistiť vinylovú podlahu?

Ako čistiť vinylovú podlahu?

Existuje mnoho druhov čističov na podlahy a my Vám pomôžeme vybrať ten správny.
Čítať viac
Ako vybrať vinylovú podlahu?

Ako vybrať vinylovú podlahu?

Aladin Vám poradí, na čo sa sústrediť pri výbere novej vinylovej podlahy.
Čítať viac
Kompletný návod, ako položiť vinylovú podlahu

Kompletný návod, ako položiť vinylovú podlahu

Podrobný návod, ako si správne položiť vinylovú podlahu. (inštalácia a montáž)
Čítať viac