Protišmyková úprava kobercov - len u nás!

 Aktualizované:

Udržať koberec na jednom mieste, bez toho, aby ste ho museli zaťažovať nábytkom, býva občas nadľudská úloha. Preto väčšina z nás skôr alebo neskôr po obstaraní kusového koberca zamieri do obchodu znova, tentoraz pre protišmykovú podložku.

V obchode si prejdete rôzne typy a štýly, vyberiete a zakúpite niekoľko metrov tejto podložky, doma položíte k vášmu cestujúcemu kobercu, podložku rozstriháte na požadovanú veľkosť, koberec zdvihnete a perfektne podložíte. Teraz už sa vám s najväčšou pravdepodobnosťou nestane, že by ste po koberci pošmykli alebo že by ho pri hre vaši zvierací miláčikovia odsunuli.

Ide to aj lepšie!

Protišmyková úprava kobercov je pohodlnejšia, praktickejšia, rýchlejšia a bezpečnejšie!

Aladin v spolupráci s našimi kobercovými odborníkmi vymyslel špeciálny latexový protišmykový náter na koberce. Už nikdy sa vám tak nestane, že by váš koberec poletoval po miestnosti.

Stačí otvoriť fľaštičku, pohodlne naniesť aplikátorom náter na rubovú časť koberca, počkať pár sekúnd a na koberci sa vytvorí flexibilná vrstva, ktorá zamedzí pohybu koberca aj po klzkej podlahe. Náter sa aplikuje priamo z fľaše. Kusový koberec potrite po celej jeho ploche v pruhoch s ideálne 10 centimetrovými rozostupmi.

Ak si ale práve kupujete koberec nový, môžete aplikáciu nechať na našich odborníkoch. Pri nákupe stačí zaškrtnúť políčko „Chcem protišmykovú úpravu“ a domov vám dorazí koberec s už naneseným náterom.

Flexibilný protišmykový náter zakúpite len u nás - štvrť litra vystačí na 4 m 2 . Navyše sa ani nemusíte báť, že by náter poškodil vašu podlahu alebo že by ste koberec nemohli vyprať v práčke. Náter je šetrný ako k podlahe, tak aj ku kobercu a znesie aj prací cyklus na 40 C.

Preto neváhajte a urobte váš domov zase o niečo bezpečnejšie.

Protišmykový náter vám radi aplikujeme aj na koberce zakúpené inde.


Objednajte sa a pýtajte sa tu:

+420 771 231 754 (Po - Pia 7:00 - 15:30)

sluzby@mojkoberec.sk

Soňa Sadloňová
Aplikuje protišmyk, žiadny šmyk, žiadny klz.

Do Čertous 19 (Hala N)
19300 Praha 9
Zobraziť na mape

Pozrite sa na video o protišmykovom nátere

Impregnácia vo fľaštičke

Viete, že u nás nájdete
protišmykový náter vo fľaštičke ?

Koberec na aplikáciu protišmyku zavezte:

Do Čertous 3036/19 (Hala N, uprostred)
19300 Praha 9 (Horné Počernice)
Zobraziť na mape
Po - Pi 7:00 - 15:30

Vedúci aplikácie protišmyku:
Soňa Sadloňová
771 231 754
sluzby@mojkoberec.sk

Koberec na aplikáciu protišmyku vyzdvihneme:

Pokiaľ to k nám máte ďaleko, zavolajte nám a dohodnite si vyzdvihnutie koberca kuriérskou spoločnosťou. Po aplikácii protišmyku na koberec vám ho opäť pošleme kuriérom.


Súvisiace články z kategorie Aladinov radca

Aký koberec vybrať, ak máte doma domácich miláčikov?

Aký koberec vybrať, ak máte doma domácich miláčikov?

 

Pre domácnosti s miláčikmi je skvelou voľbou odolný a ľahko udržiavateľný koberec, ktorý zvládne aj všetky chlpaté radosti. Dôležité je myslieť na praktickosť – koberec by mal byť nenáročný na čistenie a odolný voči nečistotám. S trochou starostlivosti sa z neho stane pohodlné miesto, ktoré si zamilujete vy aj vaši štvornohí kamaráti.
Čítať viac
Ako a prečo vystierkovať podlahu pred pokládkou podlahovej krytiny

Jak a proč vystěrkovat podlahu před pokládkou podlahové krytiny

 

Vystierkovanie podlahy pred pokládkou podlahovej krytiny zaisťuje rovný, stabilný a vlhkosti odolný povrch, čo je kľúčové pre predĺženie životnosti krytiny. Proces je odporúčaný pre väčšinu typov podláh, obzvlášť pri materiáloch ako vinyl alebo laminát, ktoré vyžadujú dokonale rovný podklad. Aj keď stierkovanie zvládne šikovný kutil, je dobré zvážiť profesionálnu pomoc, pretože nesprávne prevedenie môže pokaziť celkový výsledok.
Čítať viac
Ako sa starať o nášľapy na schody: Jednoduchý sprievodca

Ako sa starať o nášľapy na schody: Jednoduchý sprievodca

 

Pre zachovanie funkčnosti a estetiky nášľapov na schody je kľúčová pravidelná údržba. Dôležité je pravidelné čistenie, odstránenie nečistôt a kontrola ich upevnenia. S správnou starostlivosťou môžu nášľapy vydržať mnoho rokov a zaistiť bezpečnosť schodov.
Čítať viac