🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Prečo investovať do nášľapov na schody? Skrývajú mnoho výhod.

Nášľapy na schody . Tie malé, často prehliadané kúsky materiálu, ktoré ležia pokorne na našich schodoch. Prečo sú také dôležité? A ako nám pomáhajú v každodennom živote? Pripravte sa na objavenie tajomstva schodníc a ich skrytého účelu.

Nášľapy sú v podstate ako tajní agenti našich schodov. Môžu vyzerať obyčajne, ale ich pravý účel nemusí byť na prvý pohľad zrejmý. Jednou z ich hlavných úloh je chrániť nás pred pádmi. Bez schodníc by boli naše schody klzké a nebezpečné. Ale s nimi sú schody bezpečnejšie a pohodlnejšie. Je to ako mať vlastného osobného strážcu, ktorý vás chráni pred potenciálnymi nebezpečenstvami.

Ale schodnice nie sú len o bezpečí. Sú tiež o diskrétnosti. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu a materiálu sú schopné tlmiť kroky. To znamená, že môžete chodiť po schodoch bez toho, aby o vás vedel každý v dome. To je veľmi užitočné, ak sa chcete vyhnúť nepríjemným otázkam o tom, prečo ste vstali uprostred noci na desiatu.

A konečne, schodnice dodávajú našim schodom estetickú hodnotu . Môžete si ich vybrať v rôznych farbách a štýloch, aby zodpovedali vášmu interiéru. To znamená, že nielenže sú užitočné, ale tiežmôžu vylepšiť vzhľad vášho domova.

Takže nabudúce, keď pôjdete po schodoch, spomeňte na tie malé pruhy pod vašimi nohami. Bez nich by bol náš život oveľa nebezpečnejší a menej diskrétny.

Nášľapy zo spodnej strany, samolepiace
Inštalácia nášľapov je jednoduchá, pomocou obojstrannej lepiacej pásky

VIDEO: Na čo slúžia nášľapy na schody?

Pozrite sa na nášľapy v našej ponuke



Pozrite sa na všetky nášľapy

Súvisiace články z kategorie Aladinov radca

Ako vybrať laminátovú podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Ako vybrať kusový koberec?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac
Ako ušetriť až niekoľko tisíc ročne za kúrenie kúpi koberce?

Ušetrite až niekoľko tisíc ročne za kúrenie. Kúpte si koberec

Vedeli ste, že môžete ušetriť až niekoľko tisíc ročne za náklady na kúrenie kúpou vhodného koberca?
Čítať viac