🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Teambuilding - alebo Môjkoborci v Krkonošiach!



V júli naši Môjkoborci vyrazili na víkend do Malej Úpy v Krkonošiach.

Zišlo sa nás veľa vrátane nováčikov, ktorých niektorí z nás videli úplne prvýkrát. A hlavne sme boli všetci radi, že sme zase spolu a vyrážame na teambuilding!



Do Krkonôš sme dorazili v piatok večer, kde už na náš čakal správca chaty s výbornou večerou. Po večeri nasledovala zábava v podobe turnaja v šípkach, Človeče nehnevaj sa a chill u nás na chate.



Druhý deň sme vstali skoro ráno a po vynikajúcich raňajkách sa vydali zdolať najvyšší vrchol ČR. Kedy inokedy spoznať lepšie kolegov, ako počas náročného výstupu na Sněžku. Horské prostredie sme si užili naplno. Na vrcholku nás ochladil prudký vietor a „príjemných“ 5 stupňov.

Našťastie sme to zvládli a zišli sa opäť na chate v plnom počte :-D







V nedeľu sme išli na bobovú dráhu do Pece pod Sněžkou. Boby nás vyviezli do peknej výšky a potom cestou dole sme sa kochali nádhernou prírodou okolo nás.



Na ceste domov do Prahy sme sa ešte zastavili na obed v stredovekej reštaurácii v Deteniciach, kde si obsluha pekne zanadávala (majú to v popise práce).

Cieľ, ktorý sme si dali pred začiatkom tímovej akcie, bol úspešne splnený. Môjkoborci si teambuilding výborne užili, lepšie sa spoznali a spokojní dorazili domov. Vieme, že keď budú spokojní naši zamestnanci, tak budú spokojní aj naši zákazníci. A to je pre nás to najdôležitejšie! Dobrá atmosféra v práci aj mimo nej je základ, bez ktorého by to skrátka nefungovalo, a preto s radosťou tímovej akcie tímovej na posilnenie súdržnosti pripravujeme.

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac
Ohliadnutie za rokom 2023

Ohliadnutie za rokom 2023

Všetkých 365 dní roku 2023 je za nami. Aké boli? Stály za to! Prečítajte si, čím sme v Môjkoberci vlani žili, čo sa zmenilo a ako veľmi sme zlacneli (dosť).
Čítať viac