🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Schodové hrany TKNG s luminiscenčným okrajom

Schodové hrany TKNG predstavujú vynikajúcu voľbu pre bezpečnú chôdzu po schodiskách. Ich inovatívny ochranný prvok vo forme luminiscenčného okraja zaisťuje výrazné zvýšenie bezpečnosti. Vďaka tomuto prvku je chôdza po schodisku oveľa bezpečnejšia, pretože je výrazne znížené riziko pádu či úrazu. Horná nášľapná časť týchto schodových hrán je opatrená protišmykovými gumovými prúžkami, ktoré účinne bránia pošmyknutiu a zaisťujú pevnú oporu pri každom kroku. Na výber sú rôzne farby a veľkosti, takže si možno vybrať tú správnu schodiskovú lištu, ktorá bude nielen funkčná, ale aj esteticky príjemná.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
17 21
Materiál
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
2 produkty
Zobraziť 1 - 2 z 2 položiek
Tieto schodiskové lišty sú bezpečnou voľbou pre rôzne prostredie, vrátane bytových priestorov, zdravotníckych zariadení a škôl, pretože pri ich výrobe neboli použité žiadne ftaláty. Sú vyrobené z ohybného a flexibilného materiálu, ktorý umožňuje jednoduchú inštaláciu. Na pripevnenie na schodisko sa používa špeciálne lepidlo (napr. Mamut, ktorý je tiež dostupný v našej ponuke). Vďaka týmto vlastnostiam sú tieto schodiskové lišty ideálnou voľbou pre bezpečnostné opatrenia, zaisťujú pohodlnú a jednoduchú inštaláciu bez nutnosti použitia skrutiek alebo klinov. Bez ohľadu na konkrétny priestor si môžete byť istí, že tieto schodiskové lišty budú spoľahlivou a bezpečnou voľbou pre vaše potreby.