🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Príslušenstvo k umelej tráve

Príslušenstvo k umelej tráve zohráva kľúčovú úlohu pri inštalácii, údržbe a vylepšení vzhľadu umelej trávy. Podkladové vrstvy sú základom inštalácie umelej trávy a pomáhajú zaistiť správnu úpravu a odvodnenie podložia. Môžu zahŕňať geotextilné tkaniny, piesok alebo špeciálne polyméry. Lepidlá a spojovacie pásky sa používajú na pripevnenie jednotlivých dielov umelej trávy k podkladu. Pomáhajú zaistiť pevné a stabilné spoje medzi dielmi trávy a minimalizujú riziko posunutia. Klipy, kotvy a kolíky sú používané na upevnenie umelej trávy na podložie. Pomáhajú minimalizovať pohyb trávy a udržujú ju na mieste, najmä v oblastiach s väčšími teplotnými zmenami alebo intenzívnym používaním. Na údržbu umelej trávy môžete potrebovať rôzne nástroje, ako sú, metly a vysávače navrhnuté špeciálne pre umelú trávu. Tieto nástroje pomáhajú odstraňovať nečistoty, lístie a iné odpadky. Pri výbere príslušenstva k umelej tráve je dôležité vziať do úvahy špecifické potreby vašej inštalácie a odporúčania výrobcu. Správne príslušenstvo môže zaistiť dlhú životnosť, stabilitu a estetický vzhľad vašej umelej trávy.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka behúňa
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
0 57
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
11 produktov
Zobraziť 1 - 11 z 11 položiek
Príslušenstvo k umelej tráve zohráva kľúčovú úlohu pri inštalácii, údržbe a vylepšení vzhľadu umelej trávy.

Podkladové vrstvy:

  • Podkladové vrstvy sú základom inštalácie umelej trávy a pomáhajú zaistiť správnu úpravu a odvodnenie podložia. Môžu zahŕňať geotextilné tkaniny, piesok alebo špeciálne polyméry.

Lepidlá a spojovacie pásky:

  • Lepidlá a spojovacie pásky sa používajú na pripevnenie jednotlivých dielov umelej trávy k podkladu. Pomáhajú zaistiť pevné a stabilné spoje medzi dielmi trávy a minimalizujú riziko posunutia.

Hrany a lišty:

  • Hrany a lišty sú inštalované okolo okrajov umelej trávy, aby zabezpečili pevný a čistý vzhľad. Tieto hrany môžu byť vyrobené z plastu, kovu alebo dreva a pomáhajú chrániť okraje trávy pred poškodením

Klipy a kotvy:

  • Klipy a kotvy sú používané na upevnenie umelej trávy na podložie. Pomáhajú minimalizovať pohyb trávy a udržujú ju na mieste, najmä v oblastiach s väčšími teplotnými zmenami alebo intenzívnym používaním.

Nástroje na údržbu:

  • K údržbe umelej trávy môžete potrebovať rôzne nástroje, ako sú hračky, metly a vysávače navrhnuté špeciálne pre umelú trávu. Tieto nástroje pomáhajú odstraňovať nečistoty, lístie a iné odpadky.