🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Plastové lišty

V ponuke podlahových líšt nájdete široký výber rôznych typov, ktoré dokonale doplnia vaše podlahové krytiny a zaistia estetický a profesionálny vzhľad. Tu sme pre Vás pripravili všetky typy líšt – od kobercových (soklových) cez podlahové lišty k PVC a vinylovým podlahám až po lišty prechodové. Tieto lišty nielen poskytujú ochranu proti poškodeniu okrajov podlahy, ale taktiež skvele zakrývajú škáry medzi rôznymi typmi podlahových materiálov. Aby sme splnili vaše očakávania, ponúkame aj premiové a dekoratívne lišty Orac, ktoré dodávajú priestorom unikátny vzhľad a charakter. Nezabúdame teda ani na dôležité detaily - lišty okolo múrov sú neoddeliteľnou súčasťou našej ponuky, ktoré dokonale uzatvárajú priestor a pridávajú podlahe elegantné a profesionálne dokončenie.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena
1 40
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
211 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 211 položiek
S našimi podlahovými lištami získate nielen funkčné a esteticky príjemné riešenie na dokončenie vašej podlahy, ale aj vysokú kvalitu a odolnosť. Sme si istí, že v našej širokej ponuke nájdete tie správne podlahové lišty, ktoré budú dokonalým doplnkom vášho interiéru a zaistením dlhodobého a spoľahlivého výkonu.