😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Podlahové (soklové) lišty

Podlahové lišty sú dôležitým prvkom, ktorý dokončuje vzhľad a ochranu podlahy. Tieto lišty sú umiestnené na spoji medzi podlahou a stenou alebo na miestach, kde sa rôzne typy podláh stretávajú. V ponuke podlahových líšt nájdete široký výber rôznych typov, ktoré dokonale doplnia Vaše podlahové krytiny a zaistia estetický a profesionálny vzhľad. Tu sme pre Vás pripravili všetky typy líšt - od kobercových (soklových) cez podlahové lišty k PVC až po lišty k vinylovým podlahám. Aby sme splnili Vaše očakávania, ponúkame aj prémiové a dekoratívne lišty Orac, ktoré dodávajú priestorom unikátny vzhľad a charakter .

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena
1 41
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
226 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 226 položiek
Podlahové lišty sú dôležitým prvkom, ktorý dokončuje vzhľad a ochranu podlahy. Tieto lišty sú umiestnené na spoji medzi podlahou a stenou alebo na miestach, kde sa rôzne typy podláh stretávajú. Ich hlavnými funkciami sú:
  • Estetika: Podlahové lišty pomáhajú vytvoriť dokončený vzhľad miestnosti. Mnoho líšt je navrhnutých tak, aby esteticky zapadalo do dizajnu interiéru a zaisťovalo elegantné prechody medzi rôznymi povrchmi.
  • Ochrana: Tieto lišty chránia okraje podlahy pred poškodením a opotrebovaním, ktoré môže nastať v dôsledku opakovaného kontaktu alebo nárazov.
  • Skrytie nerovností: Podlahové lišty môžu skryť malé nerovnosti v inštalácii podlahy alebo nepravidelnosti v základných povrchoch, čo zlepšuje celkový vzhľad miestnosti.
  • Pokrytie dilatačných škár: V niektorých prípadoch podlahové lišty pokrývajú dilatačné škáry, ktoré sú dôležité pre prirodzené pohyby podlahového materiálu v dôsledku teplotných zmien.

Podlahové lišty sú k dispozícii v rôznych štýloch, materiáloch a veľkostiach, čo umožňuje výber takých, ktoré najlepšie zodpovedajú konkrétnym potrebám a designu miestnosti