🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Kusové koberce Farba Čierna

Čo kus, to hviezda. Naše kusové koberce sú tak očarujúce, že by ste pre ich príchod k vám domov pokojne mohli rozvinúť červený koberec. Kusovky z prírodných aj syntetických materiálov, štvorcové, obdĺžnikové, kruhové aj asymetrické. S mnohými vzormi, ale bez hviezdnych manierov. Či už im prisúdite úlohu v obývačke alebo predsieni, vedľajšej alebo hlavnej part, zažiari. Rady k vám domov prídu len na konkurz. Dopravu tam aj späť platíme my, a keby vám nehrali do noty, šup s nimi späť. Na rozhodnutie, či ich obsadíte, máte 365 dní.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Špecifikácia farby
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
6 5004
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
187 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 187 položiek

Aký vybrať kusový koberec podľa miestnosti?

V spálni oceníte koberce z mäkkých materiálov, ktoré budú tým pravým dotykovým potešením pre Vaše chodidlá! Voľte koberce vyrobené z polyamidu, vlny alebo viskózy. Využite návrat trendu chlpatých čiže „shaggy“ kobercov , v neutrálnych odtieňoch.


Do obývacej izby vám odporučíme príjemný, strihaný vlas z polyesteru, ktorý je nielen príjemný ale aj praktický na údržbu. Zvoľte si koberec podľa farebnosti a štýlu Vášho interiéru.


Hravé detské koberce so zvieratkami ocenia každé dieťa, jeho ľahkú údržbu zase každý rodič. Pri detských kobercoch stavte na extra mäkký polyester.


Bukláky sú špecifické koberce, vďaka hladkej a pevnej väzbe ich spoľahlivo ich využijete do frekventovaných miestností, akými sú chodby alebo kuchyne. Tieto koberce len tak neopotrebujete.


Ak chcete potešiť nielen seba, ale aj vašich štvornohých miláčikov, jasnou voľbou budú prateľné koberce .


Protišmykové behúne odporúčame do kúpeľní, predsiení a chodieb. V kúpeľni chráni pred pošmyknutím na mokrom povrchu. V predsieni a chodbe tieto koberce s gumou poskytujú teplý a mäkký nášľap ako podkladová dlažba.

Kusový koberec v obývačke

Súvisiace články na blogu:

Trendy v kobercoch na rok 2023

Trendy v kobercoch na rok 2023

Nasledujte najnovšie trendy v interiéroch na budúci rok. Naša profesionálna dizajnérka pre vás pripravila prehľad pre vašu inšpiráciu.
Čítať viac
Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac