🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Laminátové podlahy

Laminátová podlaha predstavuje cenovo výhodný variant k vinylovej podlahe a to z nej robí jednu z najobľúbenejších podlahových krytín na svete.


Vyznačuje sa viacvrstvovou štruktúrou: základ tvorí drevená nosná doska, na nej je vrstva s dekorom a ochranná vrstva z melamínovej živice, ktorá podlahu chráni pred opotrebením.

Na výber je nepreberné množstvo dekorov. A to najlepšie: pekný vzhľad zostane dlho zachovaný, pretože laminátová podlaha je svetlostála a veľmi odolná

Vedeli ste, že bola vynájdená už v 70. rokoch vo Švédsku?

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
15 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
39 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 39 položiek
Mojkoberec.sk už nie je iba o kobercoch. Ponúkame aj PVC, vinylové podlahy a laminátové podlahy. A práve v tejto kategórii nájdete prehľad všetkých laminátových, čiže plávajúcich podláh, ktoré pre vás držíme skladom.
Možno si vybrať podlahu vhodnú do domácnosti aj pre komerčné priestory, ako sú obchody a kancelárie. Ponuka obsahuje širokú škálu dekorov a vzorov, ktoré dokonale imitujú drevenú podlahu, betón, kameň a ďalšie materiály.

Aj pre laminátové podlahy platí doprava zadarmo po celej SR a na Slovensko.

Súvisiace články na blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Tie nekonečné rozhovory o tom, akú zvoliť. Ale nestrachujte sa, milí čitatelia, dnes sa ponoríme do vôd nekonečného mora podlahových možností vysvetlíme si rozdiely medzi laminátovými a vinylovými podlahami.
Čítať viac
Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac