🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Vysávače

Prečo Aladin predáva vysávače?

Jeden z Vašich otázok, ktorý sa neustále opakuje je: Ako sa o koberec správne starať a udržiavať ho? Naša overená odpoveď vždy bola – pravidelne koberec vysávajte, pretože sa tým nielen zbavíte nečistôt, ale zároveň tým budete „narovnávať“ vlas koberca, ktorý tak bude vyzerať dlhšie ako nový.

A pretože sa v našej firme snažíme Vám všetko maximálne uľahčiť a zjednodušiť, starostlivo sme pre Vás vybrali a otestovali desiatky vysávačov, z ktorých sme vybrali iba hŕstku tých najlepších, za ktoré dáme ruku do ohňa , a u ktorých veríme, že Vám poskytnú tú najlepšiu službu. Ako je naším dobrým zvykom, tak aj na vysávače je všetka doprava zadarmo.

Radi by sme vám teda predstavili našu širokú ponuku vysávačov a príslušenstva k vysávačom na údržbu kobercov. V našej ponuke nájdete robotické vysávače, tradičné vysávače, tyčové vysávače a tiež moderné bezvreckové vysávače. Máme tiež výber množstva kvalitných filtrov do vysávačov, vrátane HEPA filtrov, ktoré pomáhajú zachytiť aj najmenšie častice prachu a alergény.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
12 488
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
3 produkty
Zobraziť 1 - 3 z 3 položiek
Prečo práve Eta?
Eta je česká firma s dlhoročnou tradíciou, ktorá má bohaté skúsenosti s domácou elektronikou. Oslovil nás ich preľudský prístup a túžba po neustálom vylepšovaní výrobkov. Výsledky ich dobrej práce je možné vidieť aj tak, že sa často umiestňujú na popredných priečkach výskumov zákazníckej spokojnosti.

Vysávače sú nepostrádateľní pomocníci pri upratovaní. A pretože ich ponuka na trhu je veľmi široká a nie je ľahké sa v nej vždy zorientovať, zahájili sme spoluprácu s českým výrobcom ETA, ktorý ponúka celé spektrum vysávačov určených na rôzne príležitosti. Spolu s produktovými špecialistami vybral Aladin jeden najlepší vysávač z každej kategórie. A tak u nás nájdete jeden hi-tech robotický vysávač, jeden sáčkový vysávač s obrovským sacím výkonom, jeden špičkový tyčový vysávač kombinovaný s mopom a jeden kombinovaný tyčový vysávač s s mopom as vysokým sacím výkonom aj na koberce a tiež všetky príslušenstvo pre nich, vrátane náhradných sáčkov.

Súvisiace články na blogu:

 Ako vyčistiť podlahu?

Ako vyčistiť podlahu?

Upratovanie je potrebné vziať od podlahy. Pri upratovaní podláh platí niekoľko základných pravidiel, ktoré zaručia úspech a ušetria zbytočnú námahu. Prečítajte si náš článok.
Čítať viac
Ako sme pre vás vybrali najlepšie a vyskúšané vysávače

Ako sme pre vás vybrali najlepšie a vyskúšané vysávače

Starostlivo sme pre vás vybrali a otestovali desiatky vysávačov, z ktorých sme vybrali iba niekoľko najlepších, za ktoré dáme ruku do ohňa. Prečítajte si, podľa čoho sme vysávače vyberali.
Čítať viac
7 dôvodov, prečo si zaobstarať robotický vysávač ETA

7 dôvodov, prečo si zaobstarať robotický vysávač ETA

Existuje množstvo spotrebičov a pomocníkov, ktorí vám zjednodušia upratovanie a jeden z nich je robotický vysávač ETA. Prečítajte si prečo.
Čítať viac