😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Laminátové podlahy

Laminátové podlahy sú obľúbenou voľbou pre interiéry vďaka svojej odolnosti, jednoduchej inštalácii a relatívne nízkym nákladom. Sú vyrobené z niekoľkých vrstiev materiálov, ktoré sú lisované dohromady a potom pokryté ochrannou vrstvou. Laminátové podlahy obvykle používajú systém "kliknutia", ktorý umožňuje jednoduchú inštaláciu bez potreby lepidla. Laminátové podlahy sú k dispozícii v širokej škále designov, vzorov a povrchových úprav, vrátane imitácií dreva, kameňa a dlaždíc. To umožňuje vytvorenie vzhľadu prirodzených materiálov bez vysokých nákladov. Laminátové podlahy sú obvykle cenovo dostupnejšie ako iné typy podlahových krytín. Vďaka povrchovej vrstve sú odolné voči škvrnám a nevyžadujú časté čistenie. Laminátové podlahy sú stabilné a odolné voči pôsobeniu vlhkosti a teplotným zmenám.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Rozmery lamiel
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Cena
15 23
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
43 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 43 položiek
Laminátové podlahy sú populárnou voľbou pre mnoho domácností a komerčných priestorov vďaka svojej odolnosti, jednoduchej údržbe a relatívne nízkym nákladom. Laminátové podlahy sú k dispozícii v širokej škále designov a vzorov, ktoré napodobňujú vzhľad dreva, kameňa alebo dlažby. Môžu ponúkať realistický vzhľad s rôznymi textúrami a odtieňmi. Laminátové podlahy sú veľmi odolné voči poškriabaniu, opotrebovaniu a škvrnám, čo ich robí ideálnou voľbou pre oblasti s vysokou priechodnosťou, ako sú obývacie izby, chodby a kancelárske priestory. Laminátové podlahy je možné inštalovať relatívne ľahko pomocou systému kliknutia, čo umožňuje rýchlu a jednoduchú inštaláciu bez potreby lepidla alebo špeciálneho náradia. Laminátové podlahy sú obvykle cenovo dostupnejšie ako niektoré iné typy podlahových krytín, ako je drevo alebo kameň, čo ich robí atraktívnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ekonomické riešenie. Laminátové podlahy sú hypoalergénne, čo znamená, že sú vhodné pre alergikov, pretože nepriťahujú prach, roztoče a ďalšie alergény tak ako koberce. Laminátové podlahy môžu byť skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú praktickú a atraktívnu podlahovú krytinu pre svoje domovy či kancelárske priestory.

Súvisiace články na blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Tie nekonečné rozhovory o tom, akú zvoliť. Ale nestrachujte sa, milí čitatelia, dnes sa ponoríme do vôd nekonečného mora podlahových možností vysvetlíme si rozdiely medzi laminátovými a vinylovými podlahami.
Čítať viac
Ako sa starať o laminátovú podlahu

Ako sa starať o laminátovú podlahu

Správna starostlivosť o laminátovú podlahu je kľúčom k jej dlhému životu a krásnemu vzhľadu. Objavte osvedčené metódy a odporúčania, ako udržať vašu laminátovú podlahu v perfektnom stave.
Čítať viac
Stručný návod, ako položiť laminátovú podlahu

Stručný návod, ako položiť laminátovú podlahu

Prezradíme Vám zopár tipov a trikov, ako si bez vrások položiť laminátovú podlahu.
Čítať viac