🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

PVC a lino (vinyl v roliach)

PVC a linoleum, ktorým sa niekedy hovorí vinyl v roliach, patria k podlahám, z ktorých budete nadšení. PVC (Polyvinylchlorid) je polymérny materiál vyrábaný synteticky z monoméru vinylchloridu, skvele sa udržuje a vlhkosť zvláda ľavú zadnú. Bez problémov vytrvá, aj keď mu po chrbte prebehne skautský oddiel, Cruella de Vill so všetkými 101 dalmatínmi alebo radikálne jadro Klubu českých turistov, takže sa hodí do nemocníc, kancelárií, obchodov i škôl. Obzvlášť obľúbené je vo vzoroch imitujúcich drevo, kameň a keramiku, ale designy ponúkajú nekonečné množstvo. Pokiaľ patríte medzi prírodnákov a ekológia je Vaša voľba, siahnite po linoleu. Vyrába sa z prírodných surovín, takže ponúka mnoho ekologických vlastností. Lino je trvanlivé, a vyberiete si z mnohých farebných odtieňov a vzorov. Ľahko sa upratuje a opýtajte sa babičky, koľko toho vydrží. Možno má stále ešte doma to pôvodné.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Cena za m2
8 27
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
PVC: Celková hrúbka
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
297 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 297 položiek
PVC nielenže poskytuje tepelnú izoláciu, ale taktiež zvyšuje pohodlie a komfort v miestnosti. Ich povrch je príjemne teplý na dotyk a vďaka svojej schopnosti izolovať chlad z podlahy prispievajú k útulnej atmosfére a pohode pri chôdzi.

Vzhľadom na tieto výhody sa PVC podlaha stáva stále populárnejšou voľbou pre mnoho interiérov, či už sa jedná o domácnosti alebo komerčné priestory. Je cenovo dostupná, odolná a ľahko udržiavateľná, spĺňa požiadavky moderného životného štýlu. Či už preferujete lino v drevenom, kamennom alebo inom dekore, získate kvalitnú a trvanlivú podlahovú krytinu, ktorá vyhovuje vašim potrebám a estetickým preferenciám.

PVC podlaha je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jednoduché a praktické riešenie. Ponúka odolnosť voči opotrebovaniu, jednoduchú údržbu a širokú škálu odtieňov, dekorov a farieb. Lino s filcom je skvelou voľbou pre tých, ktorí si želajú ešte vyšší komfort a tlmenie zvuku. Linoleum s filcom poskytuje výhody oboch materiálov a je ideálny pre prostredie s vysokou záťažou.

Cena lina a pvc sa odvíja od veľkého množstva faktorov, ako sú podklad, povrchová úprava, výška nášľapnej vrstvy, záťažová trieda, ale aj dekor či šírka rolky metráže. Aj tu sa snažíme vyhovieť všetkým našim zákazníkom, a tak máme v ponuke lacná pvc a lina za ľudovky, stredne drahá pvc a lina aj drahšia pvc a lina pre náročných zákazníkov.

Kvalitné lino a pvc sú zárukou dlhej životnosti a spoľahlivého výkonu pre Váš byt, dom či kanceláriu. Predaj lina a pvc u nás ponúka možnosť zakúpiť metráž podľa Vašich potrieb. Pre tých, ktorí preferujú protišmykové vlastnosti, sú k dispozícii špeciálne protišmykové varianty lina a pvc.

PVC a lino sú vynikajúcimi voľbami pre podlahové krytiny s rôznymi potrebami a preferenciami. Bez ohľadu na to, či hľadáte šedé lino, biele lino, lino s filcom alebo vinylové lino, existuje mnoho možností, ktoré Vám umožnia vytvoriť krásny a funkčný interiér.

Súvisiace články na blogu:

Do ktorých miestností sa hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Do ktorých miestností sa hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Existuje mnoho typov podlahových krytín, ale ktorá sa hodí kam? To vám poradíme v tomto článku.
Čítať viac
Všetko čo potrebujete vedieť o PVC podlahách

Všetko čo potrebujete vedieť o PVC podlahách

Moderné PVC podlahy alebo lina, sú vyrábané za pomoci tých najpokročilejších technológií. Ako vybrať tú najvhodnejšiu?
Čítať viac
Aký je rozdiel medzi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Aký je rozdiel medzi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Hodinky nie sú čižmy, vinyl nie je lino. Ako sa nestratiť v pojmoch?
Čítať viac