😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Lišty

Lišty hrajú kľúčovú úlohu v podlahárstve, kde slúžia nielen estetickým, ale aj praktickým účelom. Podlahové lišty elegantne zakrývajú dilatačné škáry medzi podlahou a stenou, chránia spodnú časť steny pred poškodením a pridávajú dokončený vzhľad celej miestnosti. Prechodové lišty umožňujú hladké a bezpečné prechody medzi rôznymi typmi podlahových krytín, zatiaľ čo ukončovacie lišty poskytujú čistý a upravený vzhľad na okrajoch podláh. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, ako sú drevo, plast a kov, čo umožňuje ich prispôsobenie akémukoľvek interiéru. Lišty v podlahárstve teda nielen zdokonaľujú estetiku priestoru, ale taktiež zvyšujú jeho funkčnosť a odolnosť.

Kútik inšpirácie

Milé domy a byty, nielen vzhľad je dôležitý. Ale aj to, čo máte vo vnútri! Už nemusíte cítiť prázdnotu. V kútiku inšpirácie nájdete tipy, po ktorých ste v kútiku duše túžili.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
3D panely
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena
1 195
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
255 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 255 položiek

Podlahové (soklové) lišty

Podlahové lišty sú navrhnuté na estetické a funkčné dokončenie prechodu medzi podlahou a stenou. Slúži na zakrytie dilatačných škár a ochrane spodnej časti steny pred poškodením a nečistotami.

Prechodové (vyrovnávacie) lišty

Prechodové lišty sú určené na vyrovnanie výškových rozdielov medzi rôznymi podlahovými krytinami a na estetické zakrytie prechodov medzi miestnosťami. Sú ideálne na prechody medzi dlažbou, kobercom, laminátom a ďalšími materiálmi. Ponúkajú nielen vizuálne zjednotenie, ale aj zvýšenie bezpečnosti a odolnosti podlahy.

Stropné lišty

Stropné lišty sú využívané na dekoratívne oddelenie stien a stropu, čím dodávajú miestnosti elegantný vzhľad.

Estetické lišty

Estetické lišty sú designovým prvkom, ktorý dodáva miestnosti jedinečný charakter. Môžu byť použité kdekoľvek v interiéri na dekoráciu stien, nábytku alebo na vytváranie rámov a obrazcov. Sú dostupné v širokej škále tvarov, farieb a materiálov, čo umožňuje ich prispôsobenie akémukoľvek štýlu interiéru.

Schodové hrany

Schodové hrany (profily) slúžia na ochranu a estetické dokončenie schodu. Tieto hrany sú navrhnuté tak, aby chránili okraje schodov pred poškodením a zároveň poskytovali bezpečný a pohodlný schod.Sú dostupné v rôznych prevedeniach.

Súvisiace články na blogu:

Ako nainštalovať kobercové lišty

Ako nainštalovať kobercové lišty

Aladin radí, ako presne postupovať pri inštalácii kobercových soklových líšt TL55.
Čítať viac
Ako nainštalovať podlahové lišty

Ako nainštalovať podlahové lišty

Tu sa dozviete, ako nainštalovať podlahové lišty, vrátane potrebných nástrojov a základných krokov na dosiahnutie profesionálneho výsledku.
Čítať viac