🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

AladinTex Plus PVC a lino

Bytový rad PVC podlahy AladinTex Plus má krásne vzory dreva a betónu. Pre veľmi realistický vzhľad sú podlahy matné a na ich povrchu je vytvorený reliéf. PVC AladinTex plus majú povrchovú úpravu vytvárajúcu odolnosť proti oderu a poškriabaniu, to veľmi oceníte pokiaľ máte doma malé deti alebo domáce zvieratá. Povrch je odolný a toľko sa nešmýka. Spodná strana je opatrená filcovým podkladom, ktorý zamedzuje prestupu chladu a kročajového hluku.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Cena za m2
14 16
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
PVC: Celková hrúbka
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
1 produkt
Zobraziť 1 - 1 z 1 položky
Rady PVC podlahy AladinTex Plus majú krásne vzory dreva a betónu. Pre veľmi realistický vzhľad sú podlahy matné a na ich povrchu je vytvorený reliéf. PVC AladinTex Plus majú povrchovú úpravu vytvárajúcu odolnosť proti oderu a poškriabaniu, to veľmi oceníte pokiaľ máte doma malé deti alebo domáce zvieratá. Povrch je odolný a toľko sa nešmýka. Spodná strana je opatrená filcovým podkladom, ktorý zamedzuje prestupu chladu a kročajového hluku.