🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Uložiť

Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý

  • Profesionálny vysávač 5v1
Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý

Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý

Tyčový a ručný vysávač 5v1 sa vo Vašej domácnosti postará o vysávanie, vytieranie aj dezinfikovanie podláh a povrchov. Vyznačuje sa silným sacím výkonom, ktorý zaisťuje odolný digitálny motor. Pre perfektné upratovanie si môžete vybrať z niekoľkých nástavcov, aby ste sa dostali do každého kúta a vysali aj neprístupné nečistoty. Upratovanie navyše môžete dotiahnuť do dokonalosti, pretože vysávač ETA Magic Aqua Plus disponuje aj nástavcom na vytieranie. Čerešničkou na torte je potom UV dezinfekcia, vďaka ktorej bude Vaša podlaha hygienicky čistá.   Viac informácií
Doprava zdarma, vrácení zdarma do 1 roku
Doprava aj vrátenie ZADARMO po celej SR
Možnosti dopravy a platby

Viac detailov

Výhodná cena!
322,44 € bez kódu s DPH
322,44 € s kódom
268,70 € bez DPH

Ani Aladin nevie narezať koberec s nulovými rozmermi. Prosíme, zadajte všetky rozmery väčšie ako 0 :)

Odchýlka v rozmere môže byť 1%, min 3 cm (norma STN P CEN/TS 14159), odporúčame pripočítať rezervu 5-10 cm. Pri objednaní kusov z rôznych šíri role môže mať každá rola iný farebný odtieň.
Pre náročných
ETA Značka:
ETA
Doprava zadarmo
po celej SR na všetky objednávky
Vrátenie zadarmo vrátane dopravy
Nevyhovuje farba? Tovar môžete bezdôvodne vrátiť až do roka od odoslania.
Záruka na 3 roky zadarmo
Našim produktom plne veríme a tu je dôkaz.
Garancia najnižšej ceny
Pokiaľ do 60 dní od nákupu uvidíte zakúpený tovar na našom webe lacnejšie, vrátime Vám rozdiel.
Ďalšie ALL INCLUSIVE výhody ZADARMO

Aladin by sa pre Vás doslova rozkrájal:

  • Koberce na mieru v ľubovoľnom rozmere
  • Zadarmo vizualizácia vo Vašej miestnosti
  • Bytový radca + inspiračný kútik
  • Zľavy na ďalší nákup
  • Za koberec môžete zaplatiť až si ho vyskúšate
  • Prvotriedna zákaznícka podpora
  • Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý
    Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý Tyčový vysávač ETA Magic Aqua Plus 7236 90000 čierny/modrý


    Detaily

    TYČOVÝ A RUČNÝ VYSÁVAČ 5V1 ETA MAGIC AQUA PLUS 7236 JE SKVELÝM POMOCNÍKOM DO KAŽDEJ DOMÁCNOSTI, KDE SA POSTARÁ O VYSÁVANÍ, VYTIERANÍ I DEZINFIKOVANÍ PODLAH.



    SILNÝ AKO BÝK

    Vysávač má digitálny motor s dlhou životnosťou a neuveriteľným sacím výkonom až 450 W (100 000 otáčok za minútu). Sací výkon môžete upraviť podľa Vašich potrieb a na výber máte z 3 úrovní. Najslabší je ECO mód, ktorý ale bez problémov obstojí pri bežnom upratovaní a navyše predlžuje dobu vysávania. Maximálny výkon potom využijete napríklad pri vysávaní kobercov či silných nečistôt.

    Vďaka výkonnému 28,8 V Li-ion akumulátoru vysávač zvládne upratovať až 40 minút, čo pohodlne vystačí aj na upratovanie väčšieho bytu alebo domu. Vysávač je po vybití znovu plne pripravený za približne 5 hodín a inteligentný systém nabíjania zaisťuje predĺženie životnosti akumulátora.

    Ďalej disponuje patentovaným systémom dvoch veľkých nádob DUAL CYCLON SYSTEM, ktorý zamedzuje kolísanie výkonu. Pokiaľ si teda zvolíte maximálny výkon, vydrží Vám po celú dobu upratovania, poprípade až do vybitia
    vysávače.

    Prednosťou je aj vysoko účinná filtrácia 4AIR MAGIC s HEPA filtrom - tá zachytí viac ako 99,99% nečistôt a prachu.

    Je to skvelý pomocník do každej domácnosti, ktorý vám pomôže dobre sa starať o váš koberec, aby vyzeral skvele.



    NÁSTAVCOV NIE JE NIKDY DOSŤ

    O svojej sile už Vás presvedčil a teraz Vás ohromí širokou škálou príslušenstva. Pokiaľ máte na programe upratovanie nábytku alebo horšie dostupných miest, určite Vám príde vhod vyberateľná ručná jednotka. Na vysávač potom môžete napojiť hneď niekoľko nástavcov.

    Prvým z nich je štandardná rotačná kefa MAGIC BRUSH s technológiou Silver anti-static, ktorá efektívne zbiera veľké aj malé nečistoty a zabraňuje aj zamotávaniu vlasov, čo ocenia predovšetkým dámy s dlhými kaderami. Špeciálna funkcia SELFMOVE Vám vysávanie ešte uľahčí.

    Druhou možnosťou je malá rotačná turbokefa s funkciou BITE/MITE vhodná napríklad na matrace a čalúnenie. Ocenia ho predovšetkým domácnosti s alergikmi, malými deťmi a domácimi miláčikmi, pretože účinne zbiera roztoče, zvieracie chlpy a navyše zároveň čistenú plochu dezinfikuje pomocou UV lampy.



    Tretím nástavcom je štrbinová hubica s výsuvnou kefkou, vďaka ktorej sa dostaneme do ťažko prístupných miest. Napríklad vyluxuje prach a nečistoty z radiátorov, za nábytkom alebo na vysokých poličkách.

    V neposlednom rade vysávač ETA Magic Aqua Plus disponuje mopovacím nástavcom so zásobníkom na vodu s objemom 100 ml, a preto upratovanie nemusí skončiť vysávaním, ale môže byť dotiahnuté do dokonalosti a úplnosti.

    ĽAHKÁ MANIPULÁCIA A HYGIENICKÉ ČISTENIE

    Veľkou výhodou tohto vysávača je, že sa s ním veľmi pohodlne manipuluje. Upratovanie je jednoduché a intuitívne, ergonomická rukoväť skvele padne do ruky a pre jeho moderný dizajn ho nemusíte schovávať do kúta, ba naopak môže byť vkusným doplnkom. O všetkom budete mať dokonalý prehľad vďaka praktickému displeju a svetelnej signalizácii. Tá indikuje nielen prevádzku vysávača, ale aj nabíjanie a vybitie akumulátora.

    Údržba vysávača je tiež veľmi jednoduchá. Vďaka funkcii ANTI-TOUCH cleaning system jedným tlačidlom odklopíte dno prachovej nádoby a obsah vysypete priamo do odpadkového koša. Vysávač disponuje dvoma prachovými nádobami a každá má objem 0,35 l. Aj kefy sa čistia jednoducho, pretože ich môžete demontovať.

    Ak je váš koberec silne znečistený a nepomáha ani pravidelné vysávanie, môžete si vybrať z našej ponuky čistiacich prostriedkov, ktoré sme pre vás otestovali, alebo zverte svoj koberec do rúk Aladina a on ho profesionálne vyčistí.

    Špeciálne vlastnosti Kompatibilný s robotickým vysávačom

    Tento koberec určite poteší tých, ktorí majú doma radi poriadok, ale upratovanie už nepatrí medzi ich obľúbené činnosti. O údržbu tohto krásavca sa nemusíte starať, pretože vďaka svojmu nižšiemu profilu je kompatibilný s robotickým vysávačom. Ten naň jednoducho najede a vysaje ho, zatiaľ čo vy si môžete sadnúť na pohovku a skontrolovať, či dobre plní svoju úlohu.

    Trieda kvality Pre náročných

    Výrobok prémiovej kvality vyrobený z prvotriednych materiálov so zameraním na detail. Cena je možno trochu vyššia, ale na oplátku môžete očakávať skutočne kvalitný výrobok, ktorý vám pravdepodobne vydrží po mnoho rokov. Ale nejde len o výdrž. Na tomto produkte je na prvý pohľad vidieť, že nebol utkaný horúcou ihlou, ale výrobca si na ňom dal naozaj záležať. My by sme zaňho dali ruku do ohňa.

    Stiahnuť

    Recenzie

    Recenze produktu

    Hodnotenia do 15.12. 2022 mohli byť pridané aj neregistrovanými uživateľmi. Hodnotenia od 16.12.2022 sú overené, pridané iba registrovanými uživateľmi a nie sú moderované.



    Pre pridanie recenzie sa prosím prihláste

    To nám novo ukladá zákon, aby recenzie boli autentické.

    Zapomenuli jste heslo?

    Zaregistrovat se


    Informace o výrobci ETA:

    ETA

    ETA je česká firma vyrábajúca elektrické spotrebiče už od roku 1943. Zameriava sa na pomocníkov v domácnosti, ako sú vysávače, žehličky, chladničky alebo spotrebiče do kuchyne. V súčasnej dobe spoločnosť ETA prevádzkuje 25 predajní a v portfóliu má 240 výrobkov.

    Zobraziť všetky produkty od výrobcu ETA

    Tabuľka dát

    Tip: Všetky základné pojmy a ich vysvetlenie nájdete v našom slovníku kobercov a podláh.

    Využívanie Vnútorné
    Špeciálne vlastnosti Kompatibilný s robotickým vysávačom
    Ďalšie vlastnosti Ľahká údržba
    Krajina pôvodu Česká republika  
    Hlučnosť vysávača 82 dB
    Objem prachového vrecka alebo nádoby 0,35 l
    Typ filtrácie bezvreckový
    Šírka produktu 26 cm
    Výška produktu 111,5 cm
    Hĺbka produktu 25 cm
    Hmotnosť vysávača 4,85 kg
    Doba prevádzky na jedno nabitie až 40 minút
    Doba nabíjania 5 hodín
    Trieda kvality Pre náročných
    Značka ETA
    Záruka 2 roky
    5 rokov po registrácii na webe www.eta.cz
    Doprava Doprava zadarmo k Vám aj späť
    Typ produktu Doplnky, služby
    Farba Modrá
    Čierna
    Aladinův tip
    Čo na to hovorí expert Aladin?
    Senzačný sací výkon!

    Máte k produktu otázku?

    Pýtajte sa, sme radi k dispozícii :)

    Zákaznická podpora k dispozici
    Monika Jodlová
    Zákaznícky blahotvorca,
    Aladinov pomocník
    +421 232 195 596
    Po - Pia: 9 - 18h, So: 9 - 13h
    Položiť otázku k produktu
    Otvorí chat (cez celú obrazovku)
    Podrobný kontakt

    Tip: Rady od profesionálnej dizajnérky zdarma

    Napíšte nám vašu približnú predstavu a naša profesionálna dizajnérka vám zadarmo odporučí koberec presne podľa vašej potreby. Nielenže navrhne správny koberec z hľadiska funkčnosti, ale aj odporučí najlepšie padnúci koberec z estetického hľadiska podľa posledných bytových trendov – to všetko v rámci našich ALL INCLUSIVE služieb.




    Přidat více příloh Pridať ďalší obrázok

    Priloženie obrázku nie je povinné, ale odporúčame fotografiu pridať, dizajnérka tak získa lepšiu predstavu o štýle a zariadení priestoru, do ktorého koberec vyberáte.


    Uveďte ideálne miestnosť, do ktorej koberec vyberáte, či máte záujem o kusový koberec alebo metrážny, preferenciu farby a materiálu, približný rozmer. Všetko ostatné už nechajte na našej dizajnérke.


    Viac informácií o tom, ako spracovávame osobné údaje nájdete v našich Zásadách zpracování osobních údajů .

    Nie ste si istí? Pýtajte sa dizajnérky:
    designer@mojkoberec.sk


    Pavla Tvrdíková
    Profesionálna dizajnérka
    Poznáte z TV Prima
    Viac o Pavle

    Pokiaľ preferujete telefonickú konzultáciu, bude sa Vám rada venovať naša zákaznícka podpora: +421 232 195 596


    Ostatné výrobky v rovnakej kategórii Vysávače (2)