🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Schodové vinylové hrany Canadian

Schodové vinylové hrany sú nielen praktickým, ale aj esteticky príjemným riešením na zakrytie hrán schodov a vytvorenie dokonalého vzhľadu drevených dosiek. Súbežne s vinylovými lamelami radu Canadian ponúkajú tieto hrany rovnaký dekor, čo vytvára harmonický a realistický vzhľad, ktorý sa skvele hodí do akéhokoľvek interiéru. Vynikajúce detaily vzorov a farieb dodávajú schodovým hranám autentický drevený vzhľad, ktorý priťahuje pohľad a dotvára celkový dojem priestoru.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Cena
39 41
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
10 produktov
Zobraziť 1 - 10 z 10 položiek
Okrem estetického ohľadu majú schodové vinylové hrany aj výhodné vlastnosti samotných vinylových lamiel. Sú plne vodeodolné a odolné vysokej záťaži, čo zaručuje ich stabilitu a trvanlivosť. Tieto vlastnosti sú kľúčové pre použitie v náročných domácnostiach aj komerčných priestoroch, kde sú schody vystavené každodennej prevádzke a zaťaženiu. Vďaka kľukovým zámkom je inštalácia týchto schodových hrán veľmi jednoduchá a efektívna, čo prispieva k rýchlej a bezproblémovej montáži. Celkovo možno povedať, že schodové vinylové hrany nielen zdokonalia vzhľad schodiska, ale taktiež poskytnú odolnú ochranu a jednoduchú údržbu pre dlhodobé využitie.