🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Nášľapy tvar polkruh

Nášľapy v tvare polkruhu sú ďalším variantom ochranných prvkov pre schodisko, ktoré kombinujú funkčnosť s estetikou. Nášľapy v tvare polkruhu poskytujú stabilný a bezpečný povrch pre chôdzu po schodoch. Pomáhajú znížiť riziko pošmyknutia a pádov. Ich tvar polkruhu prináša do priestoru mäkké, zaoblené línie, ktoré môžu dodať interiéru či exteriéru eleganciu a jemnosť. Podobne ako nášľapy v tvare obdĺžnika, aj nášľapy v tvare polkruhu sú dostupné v rôznych materiáloch. Väčšina nášľapov v tvare polkruhu je navrhnutá pre jednoduchú inštaláciu a je možné ich ľahko pripevniť k povrchu schodov. Nášľapy v tvare polkruhu sú elegantným a funkčným riešením na ochranu schodiska a zároveň prispievajú k celkovému vzhľadu priestoru. Pri výbere materiálu a designu je dôležité zvážiť estetické preferencie a požiadavky na bezpečnosť a odolnosť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Veľkosť nášlapov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
4 122
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
75 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 75 položiek

Nášľapy v tvare polkruhu sú ďalším variantom ochranných prvkov pre schodisko, ktoré kombinujú funkčnosť s estetikou. Tu sú niektoré kľúčové výhody a charakteristiky:

  1. Bezpečnosť: Nášľapy v tvare polkruhu poskytujú stabilný a bezpečný povrch pre chôdzu po schodoch. Pomáhajú znížiť riziko pošmyknutia a pádov.

  2. Estetika: Ich tvar polkruhu prináša do priestoru mäkké, zaoblené línie, ktoré môžu dodať interiéru či exteriéru eleganciu a jemnosť.

  3. Ochrana podlahy: Nášľapy chránia povrch schodov pred opotrebovaním, poškriabaním a inými formami poškodenia, čo môže predĺžiť životnosť schodiska.

  4. Univerzálne použitie: Sú vhodné pre rôzne typy schodísk a môžu byť inštalované ako v interiéri, tak v exteriéri.

  5. Rôzne materiály: Podobne ako nášľapy v tvare obdĺžnika, aj nášľapy v tvare polkruhu sú dostupné v rôznych materiáloch, vrátane dreva, kovu, gumy a plastu.

  6. Jednoduchá inštalácia: Väčšina nášľapov v tvare polkruhu je navrhnutá pre jednoduchú inštaláciu a je možné ich ľahko pripevniť k povrchu schodov.

Súvisiace články na blogu:

Prečo investovať do nášľapov na schody?

Prečo investovať do nášľapov na schody?

Estetický doplnok, ktorý navyše skvele ochráni vaše schody aj zdravím. To sú nášľapy na schody. Prečítajte si, aké skrývajú tajomstvo.
Čítať viac