😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Podlahové lišty SLK50

Podlahové soklové lišty SLK50 značky Döllken predstavujú vynikajúce riešenie na dokonalé dokončenie podlahy. Tieto kvalitné lišty sú špeciálne navrhnuté na ochranu a estetické zakončenie plávajúcich podláh či lina. S ich elegantným dizajnom a širokou paletou farieb sa ľahko zladí s rôznymi typmi interiérov. Lišty SLK50 od Döllkenu sú vyrobené z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je odolný voči poškriabaniu, oderu a vlhkosti, čo zaisťuje ich dlhú životnosť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
1 6
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
90 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 90 položiek
Döllken SLK50 je synonymom pre prvotriedne PVC soklové lišty, ktoré dodajú vašim podlahám dokonalý záver. Tieto vysoko kvalitné podlahové lišty ponúkajú nielen estetický prvok, ale aj funkčnosť a odolnosť. Vďaka svojmu precíznemu prevedeniu a jednoduchému montážnemu systému poskytujú jednoduchú inštaláciu a pevné spojenie s podlahou. S dostupnosťou v rôznych variantoch a farebných prevedeniach sa SLK50 stáva ideálnou voľbou pre každý interiér, ktorý si praje dokonalé zakončenie a ochranu plávajúcej podlahy.

Súvisiace články na blogu:

Ako nainštalovať podlahové lišty

Ako nainštalovať podlahové lišty

Tu sa dozviete, ako nainštalovať podlahové lišty, vrátane potrebných nástrojov a základných krokov na dosiahnutie profesionálneho výsledku.
Čítať viac