🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Lišty k podlahám - SLK50

Podlahové soklové lišty SLK50 značky Döllken predstavujú vynikajúce riešenie na dokonalé dokončenie podlahy. Tieto kvalitné lišty sú špeciálne navrhnuté na ochranu a estetické zakončenie plávajúcich podláh či lina. S ich elegantným dizajnom a širokou paletou farieb sa ľahko zladí s rôznymi typmi interiérov. Lišty SLK50 od Döllkenu sú vyrobené z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je odolný voči poškriabaniu, oderu a vlhkosti, čo zaisťuje ich dlhú životnosť.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
1 6
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
90 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 90 položiek
Döllken SLK50 je synonymom pre prvotriedne PVC soklové lišty, ktoré dodajú vašim podlahám dokonalý záver. Tieto vysoko kvalitné podlahové lišty ponúkajú nielen estetický prvok, ale aj funkčnosť a odolnosť. Vďaka svojmu precíznemu prevedeniu a jednoduchému montážnemu systému poskytujú jednoduchú inštaláciu a pevné spojenie s podlahou. S dostupnosťou v rôznych variantoch a farebných prevedeniach sa SLK50 stáva ideálnou voľbou pre každý interiér, ktorý si praje dokonalé zakončenie a ochranu plávajúcej podlahy.