🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Behúne s dĺžkou na mieru

Behúne v tejto kategórii majú variabilný dĺžku. To znamená, že je odrežeme presne tak dlhé, ako si budete priať. Každý rez Vám navyše zdarma obšijeme, aby sa behúň nestrapkali.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Šírka behúňa
Viac... Menej
Cena za bežný meter
5 103
Typ vlasu
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
147 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 147 položiek
Behúne na mieru - stvorte svoj unikátny kus pre každodennú elegantnú chôdzu. Urobte si každý krok vo Vašom dome nezabudnuteľným s našimi behúňmi na mieru. S našou ponukou môžete vytvoriť behúň, ktorý nielen skvele ladí s Vaším interiérom, ale aj presne zodpovedá vašim rozmerom a estetickým preferenciám. **Vlastnosti. Zadajte presné rozmery, aby ste mali behúň, ktorý dokonale padne do každého priestoru vo vašom dome. Vyberte si z našej širokej ponuky materiálov, vrátane vlny, syntetiky alebo zmesi materiálov podľa Vašich preferencií. Prezrite si rôznorodú paletu farieb a vyberte tú, ktorá bude dokonale ladiť s designom Vášho domova. Každý behúň je starostlivo ručne vyrobený s láskou a odbornosťou na dosiahnutie optimálnej kvality. Vytvorte behúň, ktorý bude naozaj váš a bude odrážať váš individuálny štýl a dokonale sa prispôsobí. Bez ohľadu na to, či potrebujete behúň na chodbu, kuchyňu alebo obývaciu izbu. Ponúkame najlepšie materiály pre trvanlivosť a jedinečný vzhľad. Zadajte presné rozmery, ktoré potrebujete. Vytvoríme behúň presne podľa vašich požiadaviek.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať behúň do domácnosti? Praktický návod

Ako vybrať behúň do domácnosti? Praktický návod

U nás nájdete viac ako 300 vzorov aj behúne na mieru. Ako vybrať ten najvhodnejší? Prečítajte si náš článok a budete mať jasno.
Čítať viac