🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Florence Alfresco koberce

Koberce od značky Flair Rugs z kolekcie Florence Alfresco sú vyrobené zo 100 % polypropylénu. Vyznačujú sa veľmi zaujímavým dizajnom. Namiesto klasického vlasu majú veľmi krátke slučky, takže ide o tzv. bouclé koberce. Ich veľkou výhodou je vysoká odolnosť a jednoduchá údržba. To ocenia najmä rodiny s domácimi zvieratami alebo malými deťmi. Vybrať si môžete z rôznych farebných kombinácií a rozmerov. Ak má koberec po rozvinutí z rolky vlnky, môže trvať niekoľko dní, kým sa vyrovná.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
60 112
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
4 produkty
Zobraziť 1 - 4 z 4 položiek
Okrem svojho praktického využitia ponúkajú koberce Florence Alfresco aj estetický a pôsobivý dojem. Ich design prináša do priestoru energiu a životnosť. Bez ohľadu na to, či preferujete živé a výrazné farby alebo subtílnejšie a decentnejšie motívy, vo výbere farieb a vzorov si určite vyberiete podľa svojho vkusu a štýlu zariadenia. Koberce sú dostupné v rôznych rozmeroch, čo vám umožní prispôsobiť ich vášmu priestoru a potrebám.

Pokiaľ sa vám po vybalení z rolky koberca objavia drobné vlnky, nezúfajte. Je to bežný jav a môže trvať niekoľko dní, kým sa koberce vyrovnajú a získajú svoj pôvodný tvar. Odporúča sa nechať ich voľne ležať na podlahe, aby sa postupne vyrovnali. Akonáhle sa koberce úplne rovnajú, budú vyzerať ešte lepšie a poskytnú vám maximálne pohodlie a estetický dojem.

Koberce značky Flair Rug série Florence Alfresco spájajú praktickosť, originalitu designu a kvalitu materiálov. Sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú vysoko estetické a ľahko udržiavateľné koberce do svojho domova. Prinesú do vášho priestoru živosť, farebnosť a pohodlie a zároveň budú odolné a trvanlivé. Doprajte si unikátny kus umenia na podlahe a vytvorte si prostredie, v ktorom sa budete cítiť skvele.