🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Uložiť

Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red

Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red

Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red

Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red sa hrá s kontrastnými tónmi modrej a červenej na šedo-striebornom pozadí. Ručné viazanie koberce znamená presne čo si myslíte. Koberec je viazaný uzlík po uzlíka ručnou prácou a môže trvať niekoľko týždňov až mesiacov než je dokončený. Výsledný kus tkaniny však stojí za to. Výška vlasu: 3 mm.   Viac informácií
Doprava zdarma, vrácení zdarma do 1 roku
Doprava ZADARMO po SR
Rezaný produkt nie je možné bezdôvodne vrátiť
Možnosti dopravy a platby

Viac detailov

Zvoľte si z variácií:
   
Prečo Nano impregnácia™ Profesionálna Nano impregnácia™
Impregnácia váš koberec ochráni ako neviditeľný štít. Pády namazaných krajcov, prevrhnuté poháre ani „táto, ty si sa nezul!“ už vám nepokazí deň.
✅ Maximálne ochráni pred nečistotami
✅ Vydrží až 3 roky
✅ Ekologická - bez škodlivín
✅ Bez farby a zápachu
Služba nie je možné bezdôvodne vrátiť.

Zabráňte šmýkaniu koberca Efektívny a elegantný spôsob, ako udržať koberec na uzde a na mieste. Špeciálny protišmykový gél sa postará, aby ste nestrácali pôdu pod nohami.
✅ Nanesieme priamo na koberec
✅ Neošúpe sa, spoľahlivo drží
✅ Šetrné, nepoškodí podlahu
✅ Ekologické, bez toxických látok
* Služba nelze bezdůvodně vrátit. Nie je nutné pokiaľ koberec bude zaťažený ťažkým nábytkom.  
Výhodná cena!
779,96 € bez kódu s DPH
779,96 € s kódom
649,97 € bez DPH

Ani Aladin nevie narezať koberec s nulovými rozmermi. Prosíme, zadajte všetky rozmery väčšie ako 0 :)

Odchýlka v rozmere môže byť 1%, min 3 cm (norma STN P CEN/TS 14159), odporúčame pripočítať rezervu 5-10 cm. Pri objednaní kusov z rôznych šíri role môže mať každá rola iný farebný odtieň.
To najlepšie
Doprava zadarmo
po celej SR na všetky objednávky
Záruka na 3 roky zadarmo
Našim produktom plne veríme a tu je dôkaz.
Garancia najnižšej ceny
Pokiaľ do 60 dní od nákupu uvidíte zakúpený tovar na našom webe lacnejšie, vrátime Vám rozdiel.
99% spokojnosť
na základe recenzií z Google
Ďalšie ALL INCLUSIVE výhody ZADARMO

Aladin by sa pre Vás doslova rozkrájal:

  • Koberce na mieru v ľubovoľnom rozmere
  • Zadarmo vizualizácia vo Vašej miestnosti
  • Bytový radca + inspiračný kútik
  • Zľavy na ďalší nákup
  • Za koberec môžete zaplatiť až si ho vyskúšate
  • Príslušenstvo

    Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red
    Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-JKM Silver / blue-red


    Videá

    Kliknite na miniatúru a načítajte video

    Detaily

    Ručne viazaný kusový koberec Diamond DC-SIRAPI Silver/copper je tkaninou vysokej kvality vyrábanej ručnou metódou viazania v Indii.

    Koberce Diamond Carpets sú vrcholom toho, čo chce mať každý doma. Ide o ručne viazané koberce technikou Hand-knotting. To je najťažšia metóda na výrobu kobercov s najlepším výsledkom. Dochádza tu naozaj k manuálnemu viazaniu uzlíčok po uzlíčku a výroba jedného kusu môže trvať niekoľko mesiacov až rokov v závislosti od veľkosti. Mojkoberec má však všetky kusy, ktoré u nás ponúkame zarezervované priamo u výrobcu v Indii, a tak Vám môžeme poskytnúť urýchlenú dobu dodania.

    Doprava ZADARMO
    Doprava tohto koberca je k Vám zadarmo.

    Nadštandardná záruka 5 rokov
    Pokiaľ sa počas tejto doby na koberci niečo pokazí, kontaktujte nás a vec určite vyriešime k Vašej spokojnosti. Koberce Diamond majú predĺženú záruku zadarmo.

    Ručná práca Ručná práca
    Tento koberec je jeden z mála, ktorý bol utkaný tradičnou ručnou metódou. Také koberce sú v dnešnej dobe už pomerne vzácne. Stretnúť koberec ručne vydá oveľa väčšie úsilie, než vyrobiť ho strojne. Každý koberec tak má svoju osobitosť a každý koberec je originál.
    Ručne tkané - hand knotted Ručne viazané - Hand knotted
    Hand-knotting je najzložitejšia a najprestížnejšia technika výroby kobercov. Koberec je viazaný manuálne uzlíček po uzlíčku. Výroba koberca môže trvať niekoľko mesiacov alebo rokov v závislosti od jeho veľkosti. Výroba vzorov je tak zložitá, že sa tkáčski majstri za celý život naučia tkať len 1 vzor alebo len jeho časť.
    100% novozélandská vlna Vlnený koberec
    Vlna je tradičný kobercový materiál s najlepšími vlastnosťami, ktoré zatiaľ neboli prekonané žiadnou umelou látkou. Okrem vysokej kvality a odolnosti dokáže vlnený koberec tiež regulovať vlhkosť v miestnosti. Z vlhkého vzduchu do seba nasáva vodné pary av opačnom prípade ich opäť do vzduchu postupne uvoľňuje. Vlna má vynikajúce izolačné vlastnosti a prispieva k sviežejšiemu vzduchu v miestnosti.
    100% novozélandská vlna Prémiová novozélandská vlna
    Koberec je vyrobený z novozélandskej vlny, ktorá je všeobecne expertmi pokladaná za najkvalitnejšiu vlnu. Zachádza sa až do takých detailov, že sa používa najmä vlna z oblasti okolo krku ovce, ktorá má najlepšie tepelné a izolačné vlastnosti.
    Viskóza - pridáva mäkkosť a jemnosť Viskóza
    Materiál koberca je doplnený viskózou, ktorá má rovnaké vlastnosti ako hodváb. Navyše však koberec zmäkčuje a dodáva mu nebeskú jemnosť. Viskóza sa vyznačuje výbornou savosťou a nekrčivosťou. Tento materiál je do koberca pridaný, aby dopĺňal a ešte posilnil špičkové vlastnosti vlny.
    100% novozélandská vlna Ekologický produkt
    Bude sa jednať o jeden z najekologickejších produktov vo Vašej domácnosti. Na výrobu koberca sa nepoužíva žiadna elektrina, pokiaľ pominieme spracovanie vlny a zažehľovanie farby, všetko je ručná práca. Dokonca aj tkáči jazdia do práce na bicykli.

    Unikátny produkt
    Mojkoberec je výhradným dovozcom kobercov Diamond Carpets. Pretože sa jedná o ručne tkané koberce, každý koberec je unikát. Môže dochádzať k nepatrným odlišnostiam medzi jednotlivými kusmi v dôsledku poctivej ručnej práce, čo kobercom dáva jedinečnú osobitosť.

    Certifikát kvality
    Výrobca tohto koberca disponuje certifikátom kvality ISO 9001. Tento certifikát zaručuje správnosť pracovných postupov a dodržiavanie vysokého kvalitatívneho štandardu pri každom kuse.

    Ručne tkaný kusový koberec Diamond DC-JK 1 silver/pink



    Ručne tkaný kusový koberec Diamond DC-JK 1 silver/pink v miestnosti


    Koberec bol vyrobený v Indii

    India

    Najviac tradičná kobercová krajina a matka ručne tkaných kobercov. Stáročiami preverené princípy na tkanie neuveriteľne kvalitných a odolných kobercov sa tu snúbia s moderným umením. Centrum exportu do celého sveta sa nachádza najmä v okolí miest Varanasi, Bhadohi, Panipat a Agra (tam je aj Taj Mahal).



    Kvalita koberca je veľmi prísne kontrolovaná naším spolupracovníkom priamo v Indii:



    Ako sa ručne viazaný koberec vyrába?

    Mojkoberec.sk Vám prináša exkluzívnu reportáž priamo od výrobcov z Indie, ktorých sme osobne navštívili. Veľmi dlhý a sofistikovaný proces výroby sme sa pre Vás pokúsili stručne zachytiť, aby ste si mohli urobiť čo najlepší obrázok o tom, čo všetko výroba obsahuje.




    Len málo ľudí vie, čo vôbec obsahuje výroba ručne viazaného koberca a aká je zložitá.




    1. Výroba a farbenie vlny

    Na výrobu kobercov používa Diamond Carpets novozélandskú vlnu, pretože poskytuje tie najlepšie vlastnosti, ako je mäkkosť a lesk. Pri výrobe sa pracuje najmä s vlnou zostrihanou okolo uší a krku ovce, ktorá je ešte jemnejšia, než vlna z iných častí tela zvieraťa. Na farbenie vlny je použitých iba extraktov z prírodných látok, ktoré sú stále a vydržia najdlhšie. Vlna sa do farbiva rozohriateho na 110 ° C namáča celkom 3x, aby farebná stálosť bola po desiatky rokov stopercentná.

    Výroba a farbenie vlny



    2. Tkanie koberca

    Všetky koberce sú ručne viazané (hand-knotted). Táto technika je zo všetkých kobercových techník najpracnejšia, najprestížnejšia a najlepšie vyzerajúca. Tkáč má pred sebou iba osnovu nití, na ktorú uviaže uzlíček, a niť usekne. Takto tká uzlíček po uzlíčku a mravčiu prácu opakuje takmer do nekonečna. Koberce Diamond majú hustotu až 1 milión uzlíka na meter štvorcový. Preto vytvoriť jeden koberec môže trvať mesiace až roky. Pretože koberce obsahujú veľmi zložité vzory, každý tkáč je schopný naučiť sa za celý život vytvoriť iba jeden alebo iba jednu malú časť koberca. Diamond Carpets pri výrobe kobercov používa iba kvalifikovanú pracovnú silu skúsených tkáčskych majstrov av žiadnom prípade nie je využívaná detská práca.

    Tkanie koberca

    3. Zastrihávanie vlákien

    Tkaním koberca práca však nekončí. Potom, čo je koberec utkaný, prichádza celá séria úprav a kontrolných opatrení. Prvý z nich je ručné zastrihávanie vlasov klasickými nožnicami, aby bol vlas koberca vyrovnaný. Ide o veľmi precíznu prácu. Jedno zlé strihnutie a koberec môže byť nenapraviteľne poškodený.

    Zastrihávanie koberca


    4. Oprava uzlíkov

    Pokiaľ sa zistí, že sa osnova alebo vzor koberca mierne rozchádza, pracovníci vezmú špeciálny nástroj, pripomínajúci dláto as jeho pomocou uzlíčky vyrovnajú jeden po druhom. Prvý opravár bije malým kladivkom do nástroja a uzlíky posúva, druhý mu dvoma kovovými tyčkami koberec drží, aby sa neposúvali miesta, ktoré sú v poriadku.

    Oprava uzlíkov

    5. Dofarbovanie

    Na dofarbenie a zvýraznenie potrebných miest sa používajú voskové farby. Jedná sa o veľmi kreatívnu prácu, kde dochádza k používaniu menej výrazných farieb na utlmenie kontrastu a naopak ostrých farieb na zvýšenie pestrosti. Farba sa následne do koberca zažehľuje špeciálnym tepelným prístrojom, ktorý sa postará o to, že časom nevymizne.

    Dofarbovanie koberca

    6. Obšívanie a viazanie strapcov

    Aj obšívanie koberca prebieha iba ručne. Strapce sú viazané vo väčšine prípadov iba z kratších strán. Používa sa špeciálna veľká ihla, ktorou je koberec postupne prešívaný. Strapce sú po pridaní ešte manuálne nožnicami zastrihnuté pre rovnakú dĺžku a lepší estetický dojem.

    Obšívanie a viazanie strapcov

    7. Generálna kontrola

    Koberec ešte raz prechádza dôkladnou kontrolou. Táto kontrola je oveľa podrobnejšia, než všetky predchádzajúce. Odstraňujú sa tu posledné malé defekty, ktoré sú na koberci na nájdenie. Môže dochádzať k drobným úpravám týkajúcich sa zastrihávania vlasu, alebo k poslednému nepatrnému vyrovnávaniu motívu.

    Generálna kontrola koberca

    8. Umývanie koberca

    Koberec sa ponorí do nádoby s vodou, kde sa nechá 3-5 dní. Potom sa vytiahne a nástrojom pripomínajúcim rýľ z dreva, sa z neho voda dostane. Tento rýľ s plochou spodnou hranou sa do koberca 200-300 krát zaborí a tiahlym pohybom odhrnie z koberca vodu. Celý tento proces ponorenia do kade sa vykonáva až 3x, pretože materiál ním získava stálejšie a kontrastnejšie farby.

    Umývanie koberca

    9. Sušenie a finálne úpravy

    Koberec sa napne na rovnú voľnú plochu – obvykle na záhradu či na strechu budovy, kde sa nechá po niekoľko dní schnúť na slnku. Vzhľadom na to, že je v Indii slniečko takmer každý deň mimo obdobia dažďov, vysúšanie funguje úplne spoľahlivo a bez problémov. Pri období dažďov sa koberce sušia v špeciálnych uzavretých komorách pri vyššej teplote. Zároveň tu už naposledy dochádza k vyrovnávaniu koberca. Pri sušení by totiž koberec ešte mohol nepatrne zmeniť tvar a tomu sa napnutím zabráni.

    Sušenie koberca

    Koberec bol utkaný tkáčskymi majstrami. V priebehu výroby nebola využitá detská práca.
    Care Fare - nebola použitá žiadna detská práca
    Ekologický výrobok - vyrobené veľmi šetrne k životnému prostrediu takmer bez použitia elektriny

    Koberec bol vyrobený mimoriadne ekologicky. Okrem spracovania vlny a zažehlenia voskových farieb do koberca nebola použitá pri výrobe elektrina. Môže teda ísť o jeden z najekologickejších predmetov vo Vašej domácnosti. (Ručné tkanie, zastrihávanie a umývanie. Sušenie koberca na slnku a ako bonus jazdia tkáči do práce na bicykli) :)

    Ekologický výrobok - nepoužitá takmer žiadna elektrina pri výrobe


    Ručne viazaný koberec - najťažšia a najprestížnejšia technika tkania



    Ručne tkaný koberec - certifikát


    Mojkoberec pre Vás v Indii vyberá len tie najlepšie produkty

    Mojkoberec v Indii

    Informácie k objednávke

    Takmer všetky veľkosti sú skladom priamo u indického výrobcu, preto je čakacia doba 1-2 mesiace relatívne krátka. Stretnutie kobercov trvá niekoľko mesiacov až rokov v závislosti od veľkosti. Jedná sa o úplne unikátne koberce v Českej republike, ale aj strednej Európe. Mojkoberec.sk je výhradným dovozcom týchto kobercov.

    Pri objednaní koberca je nutné zaplatiť vopred zálohu vo výške 50% z konečnej ceny.

    Pretože sa jedná o tovar, vyrobený ručne na zákazku, nie je bohužiaľ možné akceptovať vrátenie produktu bez udania dôvodu do 14 dní. Samozrejme však platí štandardná záruka na tovar 2 roky.
    Pretože sa jedná o ručne vyrábaný tovar, dovážaný na prianie zákazníka, bolo by vzhľadom na jeho vysokú hodnotu a špecifické parametre veľmi ťažké nájsť ďalšieho záujemcu, ktorý by chcel práve tento rozmer a vzor. Ďakujeme za pochopenie.


    Vzhľadom na to, že sa jedná o ručne vyrábaný produkt, jednotlivé koberce sa budú mierne líšiť v detailoch a nikdy nebudú vyrobené dva identické kusy. Práve preto je každý koberec unikátny a má svoju osobitosť.


    Je možné objednať aj akýkoľvek vlastný rozmer. O cene a termíne dodania sa prosím informujte na info@mojkoberec.sk


    Vzorka koberca

    Vzorka koberca k dispozícii



    Radi Vám poskytneme akékoľvek ďalšie informácie, prípadne poradíme. Prosíme volajte +420 277 000 178 alebo píšte na info@mojkoberec.sk

    Materiál Vlna

    Vlna je prírodný materiál, ktorý sa získava z ovčej srsti. Má množstvo vlastností a výhod, vďaka ktorým je vhodná na výrobu kobercov. Tento koberec je teplý, mäkký, odolný, pružný a ľahko sa čistí. Okrem toho dobre izoluje zvuk a teplo a má antibakteriálne vlastnosti. Je to prémiový kúsok, pretože vlna dokáže regulovať mikroklímu - keď je v miestnosti príliš vlhko, nasaje do seba vlhkosť a potom ju prirodzene a postupne uvoľňuje.

    Krátko po vybalení môže mať koberec tendenciu mierne líhať, čo je pre vlnu normálne a trvá to niekoľko dní, maximálne týždňov (v závislosti od intenzity používania). Čím viac sa koberec používa (chodenie, vysávanie atď.), tým rýchlejšie prestane líhať.

    Materiál Viskóza

    Viskóza je prírodný materiál, ktorý sa nie nadarmo nazýva umelý hodváb. Koberec je fantasticky mäkký a má lesklá vlákna. Viskóza je citlivá na vlhkosť, a preto sa o koberec treba starať opatrne. Ideálne ho čistiť len suchou cestou a v prípade rozliatia tekutiny ju ihneď utrieť.

    Špeciálne vlastnosti Kompatibilný s robotickým vysávačom

    Tento koberec určite poteší tých, ktorí majú doma radi poriadok, ale upratovanie už nepatrí medzi ich obľúbené činnosti. O údržbu tohto krásavca sa nemusíte starať, pretože vďaka svojmu nižšiemu profilu je kompatibilný s robotickým vysávačom. Ten naň jednoducho najede a vysaje ho, zatiaľ čo vy si môžete sadnúť na pohovku a skontrolovať, či dobre plní svoju úlohu.

    Trieda kvality To najlepšie

    Ak hľadáte do svojho domova či kancelárie skrátka niečo mimoriadne, potom vám ručíme za to, že vás tento výrobok nesklame. Prvotriedne materiály, kvalitné spracovanie so zmyslom pre detail a skutočne dlhá životnosť. To sú hlavné faktory tohto produktu. Týmto výrobkom si doprajete skutočne niečo unikátne, čo vám dlhé roky bude robiť radosť.

    Štýl Vintage

    Vintage vzor imituje starý alebo retro štýl. Vintage koberce môžu byť inšpirované trendmi z rôznych období, ako sú 20., 50. alebo 70. roky 20. storočia. Vzory bývajú tiež inšpirované rôznymi kultúrami, napríklad orientálnou, severskou alebo bohémskou. Koberce vo vintage štýle sa vyznačujú pestrou paletou farieb, geometrickými tvarmi, kvetinovými alebo abstraktnými motívmi. K typickým vintage kobercom patria aj tie, ktoré vyzerajú opotrebovane alebo odreté. Vintage koberce dodávajú interiéru osobitý a originálny vzhľad, ktorý odráža vkus a osobnosť majiteľa.


    Produkt bude štandardne zabalený tak, že bude stočený na kratšiu stranu, aby zaberal menej miesta.

    Recenzie

    Recenze produktu

    Hodnotenia do 15.12. 2022 mohli byť pridané aj neregistrovanými uživateľmi. Hodnotenia od 16.12.2022 sú overené, pridané iba registrovanými uživateľmi a nie sú moderované.



    Pre pridanie recenzie sa prosím prihláste

    To nám novo ukladá zákon, aby recenzie boli autentické.

    Zapomenuli jste heslo?

    Zaregistrovat se


    Informace o výrobci Diamond Carpets koberce:

    Diamond Carpets koberce

    Spoznajte koberce Diamond Carpets

    Koberce Diamond Carpets sú absolútnym svetovým pojmom vo svete kobercov. Tento výrobca, ktorý bol založený v roku 1977 v indickej Agre (vedľa Tádž Mahalu), je známy svojou kvalitou, starostlivosťou a osobitosťou. Vo svojom sortimente má len jednu kvalitu - najlepšiu alebo "ručne viazanú". To znamená, že všetky koberce tohto výrobcu sú ručne viazané uzol po uzle. Priemerný koberec tak trvá jednému človeku až niekoľko rokov, pričom pracuje osem hodín denne. Výrobca je držiteľom certifikátu ISO a nepoužíva detskú prácu. Diamond Carpets vyváža z Indie takmer do celého sveta - najmä do Spojených štátov, kde má táto značka povesť najprestížnejších kobercov. Naša spoločnosť ponúka tieto koberce ako prvá v Českej republike, ako aj v mnohých ďalších európskych krajinách.


    stáhnout pdf katalog Katalog Diamond Carpets Collection, vysoká kvalita PDF; 360 MB (všetko bude dodané v priebehu 2 mesiacov)

    Webové stránky výrobce

    Zobraziť všetky produkty od výrobcu Diamond Carpets koberce

    Tabuľka dát

    Tip: Všetky základné pojmy a ich vysvetlenie nájdete v našom slovníku kobercov a podláh.

    Materiál Prírodné
    Špecifikácia materiálu Vlna
    Viskóza
    Typ vlasu Slučkový (odolný, pevný)
    Strihaný (príjemný, praktický)
    Celková hmotnosť 3500 g / m2
    Výška vlasu v mm 3 mm
    Štýl Vintage
    Moderný
    Špeciálne vlastnosti Kompatibilný s robotickým vysávačom
    Ďalšie vlastnosti Ľahká údržba
    Antistatický
    Krajina pôvodu India
    Určenie podľa miestnosti Obývacia izba
    Spálňa
    Chodba / Predsieň
    Kancelária
    Strapce Ručne viazané na kratších stranách
    Spôsob výroby Ručne viazaný (hand-Knotted)
    Typ uzla Perzský uzol
    Trieda kvality To najlepšie
    Značka Diamond Carpets
    Záruka 3 roky (predĺžená zadarmo)
    5 rokov
    Možnosť vzoriek Vzorka na predajni v Prahe
    Tvar Obdĺžnik
    Doprava Doprava zdarma. Tento výrobok nie je možné vrátiť bez udania dôvodu
    Typ produktu Kusový koberec
    Farba Červená
    Špecifikácia farby Sýto červená
    Aladinův tip
    Čo na to hovorí expert Aladin?
    Hneď mi jeden objednajte!

    Máte k produktu otázku?

    Pýtajte sa, sme radi k dispozícii :)

    Zákaznická podpora k dispozici
    Monika Jodlová
    Zákaznícky blahotvorca,
    Aladinov pomocník
    +421 232 195 596
    Po - Pia: 9 - 18h, So: 9 - 13h
    Položiť otázku k produktu
    Otvorí chat (cez celú obrazovku)
    Podrobný kontakt

    Tip: Rady od profesionálnej dizajnérky zdarma

    Napíšte nám vašu približnú predstavu a naša profesionálna dizajnérka vám zadarmo odporučí koberec presne podľa vašej potreby. Nielenže navrhne správny koberec z hľadiska funkčnosti, ale aj odporučí najlepšie padnúci koberec z estetického hľadiska podľa posledných bytových trendov – to všetko v rámci našich ALL INCLUSIVE služieb.




    Přidat více příloh Pridať ďalší obrázok

    Priloženie obrázku nie je povinné, ale odporúčame fotografiu pridať, dizajnérka tak získa lepšiu predstavu o štýle a zariadení priestoru, do ktorého koberec vyberáte.


    Uveďte ideálne miestnosť, do ktorej koberec vyberáte, či máte záujem o kusový koberec alebo metrážny, preferenciu farby a materiálu, približný rozmer. Všetko ostatné už nechajte na našej dizajnérke.


    Viac informácií o tom, ako spracovávame osobné údaje nájdete v našich Zásadách zpracování osobních údajů .

    Nie ste si istí? Pýtajte sa dizajnérky:
    designer@mojkoberec.sk


    Pavla Tvrdíková
    Profesionálna dizajnérka
    Poznáte z TV Prima
    Viac o Pavle

    Pokiaľ preferujete telefonickú konzultáciu, bude sa Vám rada venovať naša zákaznícka podpora: +421 232 195 596


    Ostatné výrobky v rovnakej kategórii Diamond Carpets - ručne tkané (18)