🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Protišmyková úprava kobercov - len u nás!

Udržať koberec na jednom mieste, bez toho, aby ste ho museli zaťažovať nábytkom, býva občas nadľudská úloha. Preto väčšina z nás skôr alebo neskôr po obstaraní kusového koberca zamieri do obchodu znova, tentoraz pre protišmykovú podložku.

V obchode si prejdete rôzne typy a štýly, vyberiete a zakúpite niekoľko metrov tejto podložky, doma položíte k vášmu cestujúcemu kobercu, podložku rozstriháte na požadovanú veľkosť, koberec zdvihnete a perfektne podložíte. Teraz už sa vám s najväčšou pravdepodobnosťou nestane, že by ste po koberci pošmykli alebo že by ho pri hre vaši zvierací miláčikovia odsunuli.

Ide to aj lepšie!

Protišmyková úprava kobercov je pohodlnejšia, praktickejšia, rýchlejšia a bezpečnejšia!

Aladin v spolupráci s našimi kobercovými odborníkmi vymyslel špeciálny latexový protišmykový náter na koberce . Už nikdy sa vám tak nestane, že by váš koberec poletoval po miestnosti.

Stačí otvoriť fľaštičku, pohodlne naniesť aplikátorom náter na rubovú časť koberca, počkať pár sekúnd a na koberci sa vytvorí flexibilná vrstva, ktorá zamedzí pohybu koberca aj po klzkej podlahe. Náter sa aplikuje priamo z fľaše. Kusový koberec potrite po celej jeho ploche v pruhoch s ideálne 10 centimetrovými rozostupmi.

Ak si ale práve kupujete koberec nový , môžete aplikáciu nechať na našich odborníkoch. Pri nákupe stačí zaškrtnúť políčko „Chcem protišmykovú úpravu“ a domov vám dorazí koberec s už naneseným náterom.

Flexibilný protišmykový náter zakúpite len u nás - štvrť litra vystačí na 4 m2. Navyše sa ani nemusíte báť, že by náter poškodil vašu podlahu alebo že by ste koberec nemohli vyprať v práčke. Náter je šetrný ako k podlahe, tak aj ku kobercu a znesie aj prací cyklus na 40 C.

Preto neváhajte a urobte váš domov zase o niečo bezpečnejšie.

Impregnácia vo fľaštičke

Viete, že u nás nájdete
protišmykový náter vo fľaštičke ?



Fľaštičku protišmykového náteru môžete zakúpiť tu.

Súvisiace články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z presláveného veľtrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník svetového veľtrhu kobercov a podlahových krytín?
Čítať viac
Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Trendy v interiéri na rok 2024: pohodlie a návrat k prírode

Dizajnové trendy prichádzajú a odchádzajú. Tie, ktoré udajú smer tohto roku, si získajú vaše srdce. Prečítajte si o trendoch na rok 2024.
Čítať viac
Ohliadnutie za rokom 2023

Ohliadnutie za rokom 2023

Všetkých 365 dní roku 2023 je za nami. Aké boli? Stály za to! Prečítajte si, čím sme v Môjkoberci vlani žili, čo sa zmenilo a ako veľmi sme zlacneli (dosť).
Čítať viac