😮 Ušetrite až 50 % s Nákupy OnaDnes! Len do nedele alebo vypredania zásob.

Kúpeľňové predložky

Slúžiť Vášmu pohodliu do roztrhania tela. To je životná úloha kúpeľňových predložiek. Budú tu pre Vás vždy, keď sa vyvoňaní vylúpnete z kúpeľa. Mäkký podklad pre Vaše chodidlá vo farbe, ktorú máte radi a ktorá sekne Vašej kúpeľni. Prateľné a rýchloschnúce kúpeľňové rohože z mikrovlákien s extra vsiakavosťou, ktoré zachytia prílivovú vlnu, až sa zrodíte z príboja vo vani ako Botticelliho Venuša. Kuknite, či Vám idú k pleti predložky zelené, modré, fialové, hnedé, šedé, čierne alebo biele. Kúpeľňové rohožky máme skladom a veľa z nich zľavnených a v akcii.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
8 48
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
39 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 39 položiek

1. Materiál:

  • Bavlna: Bavlnené kúpeľňové predložky sú mäkké, absorbujú vodu a sú ľahko udržiavateľné. Môžu sa však dlhšie sušiť.

  • Mikrovlákno: Tento materiál je rýchloschnúci a má vysokú absorpčnú schopnosť. Je vhodný pre kúpeľne s vyššou vlhkosťou.

  • Bambusové Vlákno: Bambusové kúpeľňové predložky sú hypoalergénne, antibakteriálne a môžu absorbovať viac vody ako bavlna.

  • Memory Foam: Kúpeľňové predložky z pamäťovej peny sú mäkké a pohodlné na nohy. Dobre tlmia nárazy a sú ideálne na dlhé státie.

2. Rozmer:

  • Vyberte kúpeľňovú predložku vhodnú pre veľkosť vašej kúpeľne. Mala by byť dostatočne veľká, aby pokryla časť podlahy okolo vane alebo sprchovacieho kúta.

3. Protišmyková Spodná Strana:

  • Dôležité je, aby kúpeľňová predložka mala protišmykovú spodnú stranu, ktorá zabraňuje skĺznutiu na mokrej podlahe a zvyšuje bezpečnosť.

4. Dizajn a Štýl:

  • Vyberte dizajn, ktorý ladí s interiérom vašej kúpeľne. Kúpeľňové predložky sú k dispozícii v rôznych farbách, vzoroch a štýloch.

5. Údržba:

  • Zvoľte kúpeľňovú predložku, ktorá je ľahko čistiteľná a odolná voči opakovanému praniu. Niektoré kúpeľňové predložky je možné prať v práčke, zatiaľ čo iné vyžadujú ručné čistenie.

6. Hypoalergénne vlastnosti:

  • Ak máte alergie, môžete zvážiť kúpeľňovú predložku s hypoalergénnymi vlastnosťami, ktorá minimalizuje riziko alergických reakcií.

7. Vodeodolnosť:

  • Kúpeľňová predložka by mala byť odolná voči vode a rýchlo schnúť. To pomáha predchádzať tvorbe plesní a nepríjemnému zápachu.

8. Cena:

  • Rozpočet zohráva úlohu pri výbere kúpeľňových predložiek. Existuje široká škála cien, takže si môžete vybrať predložku, ktorá zodpovedá vašim finančným možnostiam.