😮 Zľavy až 50% na tisíce produktov! Len do pondelka prebiehajú Dni Môjkoberec!

Podlahové prechodové lišty T-LINE SPC

Podlahové prechodové lišty SPC RIGID od značky Egibi Floors sú vyrobené v rovnakom dekore ako podlahy Canadian Design. To zaistí estetický a plynulý prechod medzi podlahou Canadian Design a inou podlahovou krytinou. Je vyrobená z tvrdého vinylu SPC (Stone Plastic Composite), to zaistí stálosť a pevnosť. Pokiaľ si vyberiete podlahovou prechodovou lištu SPC RIGID v rovnakom dekore ako vaša Egibi podlahová krytina, získate dokonalú koordináciu a zjednotenie vzhľadu. Prechodové lišty SPC RIGID od Egibi Floors sú navrhnuté tak, aby zodpovedali kvalite a výkonu podlahy. Budú mať podobnú odolnosť voči opotrebovaniu, vlhkosti a ďalším fyzickým vplyvom ako vaša Egibi podlaha. To zaisťuje, že prechodová lišta bude spoľahlivo plniť svoju funkciu a poskytne dlhotrvajúci estetický vzhľad.

Rada od dizajnérky zadarmo

Ste v dizajne stratenia ako Aladin v jaskyni? Nechajte si poradiť od našej bytovej dizajnérky. Pár odpovedí, a máte doma útulno, že sa vám nebude chcieť do práce.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Lišty
Viac... Menej
Cena
12 14
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek