🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Recenzie: Detský koberec Človeče nehnevaj sa!

Autorka článku: blogerka Jana v pohode

Vonku je škaredo, je to presne také to počasie, kedy je prima zahrať si nejakú doskovú stolovú hru. Ja mám vnukov ešte celkom malé, takže volím také tie základné hry, pri ktorých sa deti nenudia, pretože sú často „na ťahu“. Rovnako ale vždy narazím na jeden problém – pokiaľ dieťa práve nehrá, nudí sa, rôzne sa krúti, váľa po stole, biele lumpárne a často zhodí figúrky. Potom sa začnú deti hádať a je to pokazená atmosféra.


Ľudí, to vám je prima vec!

Rozložíte si na zem koberček s rozmerom 92 x 92 cm. Naň postavíte figúrky (sú väčšie, a krásne na koberci stoja) a môžete hrať. Deťom sa to páči rovnako ako mňa , a navyše sa môžu na zemi usadiť tak, ako chcú, pokojne sa pri hre môžu aj prevaľovať a povaľovať, alebo si pri tom hopsať – proste pre deti je to oveľa príjemnejšie, než hrať na stole. Výhodou je aj to, že tu nepadá kocka zo stola, keď niekto hodí trochu prudšie.

Koberec je vhodný na každý povrch - má protišmykový povrch, takže môže byť aj na dlažbe a nebude ujíždět. Aj údržba je super. Pokiaľ sa náhodou vymaže, ľahko ho vyčistíte – ako bežný koberec. Ak sú na ňom drobčeky, koberček vyklepte.

Koberček nemá klasický vlas, ale malé pevné slučky (koberec typu bouclé – buklák). Ani pri bežnom vysávaní nie je žiadny problém. Koberček je nízky, kompatibilný aj s robotickými vysávačmi. Bežný robotický vysávač po ňom prejde, a nezasekne sa na ňom – takže upratané bez práce.

Detský koberec Človeče nehnevaj sa zabavia celú rodinu

Pokiaľ máte podlahové vykurovanie, aj pre neho je koberček vhodný – teplo mu neublíži a skvele ho prepustí. Záruka na koberček je dokonca 3 roky! Stačí jednoducho koberček mať na zemi, napríklad ako dekoráciu v detskej izbe. A keď je nálada na hranie hier, postavíte na koberček figúrky a môžete hrať.

K figúrkam a kocke je dodávané malé plátené vrecko, do ktorého sú figúrky uložené, pokiaľ sa nehrá.

Hranie na koberčeku nás doma všetkých veľmi baví. Deti sú spokojné, že nemusia sedieť usporiadane pri stole (to je super hlavne pre tých najmenších hráčov). Jediný problém tak mám občas ja, pokiaľ hráme dlhšiu dobu, rozsedím sa a zle sa mi dvíha. Aj to je ale pre deti zábava – hráme potom hru „zdvihni babičku“ a deti sa pri tom bavia.

Ak hľadáte tip na prima darček , určite vyskúšajte toto koberčekové Človeče nehnevaj sa. Zábava je pri hre zaručená.

  • Záruka na koberec 3 roky
  • Doprava zadarmo (vrátane vrátenia)
  • Garancia najnižšej ceny
  • Materiál: Polyamid
  • Výška vlasu - nízky - 1 - 4 mm
  • Podklad: protišmykovýVeľkosť92 x 92 cm

Súvisiace články z kategorie Inšpirácie a súčasné designové trendy

Vianočná kobercová inšpirácia

Vianočná kobercová inšpirácia

Vianoce sa rýchlo blížia, a tak si určite kladiete tú najčastejšiu otázku: aký vianočný darček by ste mali zaobstarať svojim blízkym? Prečítajte si náš článok s tipmi.
Čítať viac
Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Teplé deky, vôňa sviečok a prechádzky v opadanom lístí – áno! Ale jeseň ale nie je len o tom, hľadajte inšpiráciu v najnovších trendoch.
Čítať viac
Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl odráža stáročnú tradíciu francúzskych vidieckych domov a nenapodobiteľnú krásu Azúrového pobrežia. Ako tento štýl dosiahnuť v interiéri?
Čítať viac