🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Poznáte koberce z ECO peny?

Ak hľadáte ideálne riešenie podlahovej krytiny do detskej izbičky alebo detskej herne, potom vedzte, že trefou do čierneho je koberec vyrobený z ECO peny. Je plne umývateľný, čo ocenia predovšetkým poriadkumilovní rodičia, príjemne mäkký a hrejivý, antibakteriálny, a navyše neobsahuje žiadne škodlivé látky, ťažké kovy alebo fosfáty. Znie to dobre, že?

Predovšetkým pokiaľ máte doma úplne malé dieťa, ktoré sa ešte len chystá na svoje prvé krôčiky, oceníte, keď bude môcť plaziť po bezpečnom povrchu. Určite ste sa niekedy stretli s podložkami z ECO peny, hovorí sa im tiež penové puzzle . V mnohých domácnostiach sú veľmi obľúbené, ale rodičia musia byť stále v pozore, aby malé dieťa jednotlivé dieliky nerozobralo a neohrýzalo a časť eco peny nespolklo. Táto situácia nehrozí, pokiaľ penovým kobercom pokryjete celú miestnosť. Pod koberec sa navyše nedostanú kúsky jedla, hračiek a najrôznejšieho neporiadku. A všetci predsa vieme, že čistota je pol zdravia.

Bezpečné prvé krôčiky

Podľa mnohých ortopédov i fyzioterapeutov je penový koberec navyše dobrým parťákom deťom, plaziacim sa aj lezúcim. Plaziace deti musia viac zapojitsvé svaly, pretože pena sa nešmýka. Dieťa tak efektívne pri každom pohybe posilňuje a zdokonaľuje celkovú motoriku. Väčším ratolestiam, ktoré už lezú po štyroch, zase podlaha pokrytá ECO penou nešmýka a lezenie je tak bezpečnejšie, bez rizika potlčenia.

Samozrejme najviac potom mäkký penový koberec oceníte vo chvíli, keď sa vaša ratolesť odhodlá vykročiť. Rozpačité prvé krôčiky často končia nepríjemným pádom. Vďaka ECO pene budú tieto pokusy bezpečnejšie, na príjemnom povrchu, o ktorý sa nepotlčú a žiadny pokus o dosiahnutie vytúžených prvých krokov nepodkĺzne.

Do detskej izby aj herne

Príjemne mäkké penové koberce sa skvele hodia ako do detských izieb, tak do detských herní aj herničiek. Starostlivosť o ECO penu nie je náročná, dobre sa vysáva aj vytiera. Deti si penový povrch úplne zamilujú, je príjemný na dotyk, môžu po ňom chodiť bosmi a nikdy ich nebudú zábsť nožičky. Rozhodnuté? Potom vás určite ešte poteší široká ponuka farebných prevedení, z ktorých si určite vyberie každý.

TOP 5 o kobercoch z ECO peny

  1. Sú plne umývateľné
  2. Príjemný materiál, mäkký a teplý
  3. Antibakteriálne, absolútne vhodný pre alergikov
  4. Neobsahujú škodlivé ftaláty, ťažké kovy ani formaldehydy a fosfáty
  5. Vyrábajú sa v mnohých farebných prevedeniach, pre chlapcov, pre dievčatá aj v neutrálnych farbách

Pozrite sa na rôzne vzory ECO kobercov



Pozrite sa na koberce z ECO peny

Súvisiace články z kategorie Inšpirácie a súčasné designové trendy

Vianočná kobercová inšpirácia

Vianočná kobercová inšpirácia

Vianoce sa rýchlo blížia, a tak si určite kladiete tú najčastejšiu otázku: aký vianočný darček by ste mali zaobstarať svojim blízkym? Prečítajte si náš článok s tipmi.
Čítať viac
Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Teplé deky, vôňa sviečok a prechádzky v opadanom lístí – áno! Ale jeseň ale nie je len o tom, hľadajte inšpiráciu v najnovších trendoch.
Čítať viac
Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl odráža stáročnú tradíciu francúzskych vidieckych domov a nenapodobiteľnú krásu Azúrového pobrežia. Ako tento štýl dosiahnuť v interiéri?
Čítať viac