🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Ako si vyrobiť koberec na prianie na pár klikov?

Chcete koberec do atypického priestoru alebo túžite po netradičnom kobercovom tvare? Žiadny problém! Nie je nič jednoduchšie ako si zaobstarať koberec na mieru podľa vašich predstáv.

Fantázii sa takmer medze nekladú, takže pokiaľ chcete mať napríklad uprostred spálne srdca z červeného koberca, môžete ho mať. Koberec, ktorý bude vytvorený podľa vašich predstáv, si jednoducho naklikáte do konfigurátora, ktorý vám aj rovno vypočíta predpokladanú cenu. Postup je jednoduchý. Najdôležitejšou fázou je, aby ste vedeli, aký koberec vlastne chcete a čo od neho očakávate. Mali by ste tiež mať predstavu, aký veľký by mal byť, akú farbu a obšitie. Potom už len sadnete k počítaču a do nášho systému zadáte požadované parametre. Konfigurátor je veľmi intuitívne a navedie vás. V každom kroku máte niekoľko možností, ktoré si v pokoji domova rozmyslíte a zvolíte tú, ktorá najviac zodpovedá vašim predstavám.

V prvom kroku si z našej ponuky zvolíte materiál . Vyberajte podľa toho, kam budete chcieť koberec umiestniť. Napríklad koberce s nízkym vlasom sú veľmi jednoduché na údržbu a nezachytáva sa na nich toľko špina. Sú tak vhodné napríklad do kuchyne. V ponuke sú ale aj koberce s dlhším chlpom do obývačky, so slučkovým vlasom, bez vlasu, aj koberce vonkajšie. V druhom kroku si vyberiete farbu , ktorá sa vám najviac páči a hodí sa vám pre vaše kobercové plány. Tretia fáza vás privedie k rozhodnutiu o tvare koberca , ktorý potom ešte bližšie vyšpecifikujete zadaním rozmerov. Zvoliť si môžete aj farbu obšitia celého koberca.

Po zadaní údajov vám systém vygeneruje čiastku, ktorá zahŕňa aj rezanie a dopravu. A potom už len vyplníte objednávkový formulár a budete sa tešiť na dopravcu, ktorý vám koberec privezie až k vašim dverám.

Koberec podľa vášho priania


Prejdite do konfigurátora kobercov

Súvisiace články z kategorie Aladinov radca

Ako vybrať laminátovú podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac
Sprievodca kusovými kobercami. Ako vybrať ten pravý?

Ako vybrať kusový koberec?

Koberec má v interiéri svoju veľkú úlohu: dokáže vhodne doplniť vybavenie miestnosti, stane sa nosným dekoratívnym prvkom, vymedzí priestor na zábavu a vnesie do priestoru rovnováhu.
Čítať viac
Ako ušetriť až niekoľko tisíc ročne za kúrenie kúpi koberce?

Ušetrite až niekoľko tisíc ročne za kúrenie. Kúpte si koberec

Vedeli ste, že môžete ušetriť až niekoľko tisíc ročne za náklady na kúrenie kúpou vhodného koberca?
Čítať viac