🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Vytvorte štýlový interiér s 3D panelmi a lištami ORAC






Staňte sa na chvíľu umelcom a vytvorte v interiéri osobité dielo

3D obklady stien Orac Decor® s opakujúcim sa dizajnom sú horúcim trendom, dodajú vášmu priestoru moderný dizajn a poskytnú variabilné možnosti obloženia stien. Dizajny jednotlivých panelov môžete vzájomne kombinovať a vytvoriť tak originálny efekt na stenách, stropoch, alebo na nábytku. Zakryť môžete celú stenu alebo len časť a vytvoriť tak výrazný interiérový prvok podľa vlastného návrhu. Hravosť a variabilita nie je jedinou výhodou.

Profily sú vyrobené z vysoko kvalitných udržateľných materiálov, ľahko sa inštalujú a je možné ich pretrieť na akúkoľvek farbu. Navyše majú tepelne izolačné a akustické vlastnosti a sú vodeodolné. Využiť ich môžete naozaj podľa svojho. Vytvorte originálny strop v predsieni, bar, dizajnové čelo postele alebo výraznú dekoráciu za televíznou stenou.





Doprajete si skôr klasiku alebo modernu?







Čas na noblesnú modernizáciu vášho interiéru? Klasika je opäť in

Pokiaľ práve nie ste priaznivci moderny a preferujete štýlové či romantické zariadenie interiéru, využite ďalšie 3D dekoratívne prvky, ktoré budú povestnou čerešničkou na torte vašej izby. Okrúhle rozety môžete umiestniť pod starožitný luster, 3D kazetami zase vytvoríte obloženie ako na zámku. Panely a rímsy boli vždy súčasťou klasického designu.Podlahové a stropné lišty s rozličnými profilmi povznesú vašu miestnosť na luxusný priestor. Možnosť pretretia na akúkoľvek farbu v tomto prípade zvlášť oceníte, pokiaľ chcete mať všetko zladené do posledného detailu.

Unifikované interiéry sú dávno minulosti, buďte hraví a odvážni, pokiaľ chcete premietnuť svoju osobnosť aj v interiéri, stavte na originalitu a netradičné poňatie. Tu si vyberie skutočne každý.







Vdýchnite stenám osobnosť!



Pozrite sa na dizajnové lišty a panely ORAC v našej ponuke





Pozrite si celú ponuku ORAC líšt a dekoračných prvkov

Súvisiace články z kategorie Inšpirácie a súčasné designové trendy

Vianočná kobercová inšpirácia

Vianočná kobercová inšpirácia

Vianoce sa rýchlo blížia, a tak si určite kladiete tú najčastejšiu otázku: aký vianočný darček by ste mali zaobstarať svojim blízkym? Prečítajte si náš článok s tipmi.
Čítať viac
Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Inšpirujte sa v interiéri jesennými trendmi tohto roku

Teplé deky, vôňa sviečok a prechádzky v opadanom lístí – áno! Ale jeseň ale nie je len o tom, hľadajte inšpiráciu v najnovších trendoch.
Čítať viac
Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl v interiéri – jednoduchá rafinovanosť francúzskeho vidieka

Provence štýl odráža stáročnú tradíciu francúzskych vidieckych domov a nenapodobiteľnú krásu Azúrového pobrežia. Ako tento štýl dosiahnuť v interiéri?
Čítať viac