🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Filtrujte danú kategóriu

Typ produktu
Viac... Menej
Farba
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Cena
117 1143
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
< Späť na zoznam výrobcov

Zoznam produktov podľa výrobcu: Lorena Canals koberce

Lorena Canals koberce - logo
Lorena Canals pôsobí na trhu s kobercami od roku 1990. Má dve továrne v Indii, kancelárie v Barcelone a New Yorku a niekoľko skladov v Európe, Ázii a Spojených štátoch. Spolupracuje s viac ako 170 remeselníkmi, ktorí dbajú na každý detail nového koberca. Pri výrobe sa používajú len prírodné tkaniny a ekologické farbivá. Spoločnosť Lorena Canals je hrdá na vysokú kvalitu svojich výrobkov v každej časti výrobného procesu. Všetky výrobky sú preto vyrábané ručne! Ich najväčšou pýchou sú koberce zo 100 % bavlny, ktoré môžete jednoducho a ľahko vyprať priamo v práčke! Tým sa eliminuje náročné a zdĺhavé ručné pranie kobercov. Okrem originálnych a praktických kobercov vyrába táto spoločnosť aj zaujímavé bytové doplnky.

Spoznajte koberce Lorena Canals






Lorena Canals pôsobí na trhu s kobercami od roku 1990. Má dve továrne v Indii, kancelárie v Barcelone a New Yorku a niekoľko skladov v Európe, Ázii a Spojených štátoch. Spolupracuje s viac ako 170 remeselníkmi a tkáčmi, ktorí dbajú na každý detail nového koberca. Spoločnosť Lorena Canals je hrdá na vysokú kvalitu svojich výrobkov v každej časti výrobného procesu. Ich najväčšou pýchou sú koberce zo 100 % bavlny, ktoré môžete jednoducho a ľahko vyprať priamo v práčke! Tým sa eliminuje náročné a zdĺhavé ručné pranie kobercov. Okrem originálnych a praktických kobercov vyrába táto spoločnosť aj zaujímavé bytové doplnky.

Webové stránky Lorena Canals

Viac
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
Zobraziť 79 - 87 z 87 položiek
Zobraziť 79 - 87 z 87 položiek