🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Tex-Acoustic 42 PVC

Kolekcia TEX-ACOUSTIC obsahuje záťažové vinylové podlahoviny s celkovou hrúbkou 3,2 mm s komfortnými užívateľskými vlastnosťami. Elastický povrch s unikátnou tvarovou pamäťou je veľmi odolný proti otlakom. S nášľapnou vrstvou o sile 0,50 mm a ochrannou vrstvou z polyuretánu je podlahovina na povrchu veľmi odolná voči oderu a škvrnám. V klasifikácii úžitkovej triedy 33-42 je vhodné pre použitie do všetkých obytných budov i stredne zaťažovaných priestorov komerčných a verejných objektov. Vplyvom moderné výrobné technológie bez použitia ftalátových zmäkčovadiel as najnižšou úrovňou emisií VOC preukázateľne prispieva k lepšej kvalite ovzdušia vo vnútornom prostredí. PVC z kolekcie TEX-ACOUSTIC dosahujú v interiéri komfortného útlmu akustického hluku až o 20 dB. Spodná vrstva z polyesteru takisto absorbuje mierne nerovnosti podkladu. Vďaka tomu je možné urýchliť pracovné postupy napríklad pri reinštalácii podláh. Vybrať si môžete z 12 dekorov.

Doprava zadarmo na všetko

Doprava zadarmo, doľava zadarmo, rovnako tak zadarmo a čo naspäť? Tiež! Môžeme pomôcť aj s výnosom, nech si nenamôžete chrbát.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Šírka role (metrážne výrobky)
Viac... Menej
Cena
25 27
Povrchová úprava
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Trieda horľavosti (reakcie na oheň)
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek