🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Vianočné rohožky

Vianočné rohožky sú skvelým spôsobom, ako pridať do Vášho domova vianočnú atmosféru a radosť počas sviatkov. Tieto rohožky môžu byť dekoratívne, praktické alebo oboje zároveň. Vyberte rohožky s vianočnými motívmi, ako sú stromčeky, hviezdy, zvieratká, santa Claus, soby, snehové vločky alebo iné vianočné symboly. Tradičné vianočné farby ako červená, zelená, biela a zlatá sú skvelým výberom pre vianočné rohožky. Tieto farby prinášajú do domova vianočnú atmosféru a radosť. Zvoľte rohožky s vianočnými citátmi alebo nápismi, ktoré podčiarknu vianočnú náladu a prinesú úsmev na tvári. Môžete si vybrať rohožky vhodné pre kúpeľňu, vchodové priestory, obývaciu izbu, kuchyňu alebo dokonca vonkajší priestor, či už v prírodných materiáloch alebo vodeodolných prevedeniach. Vianočné rohožky môžu byť skvelým doplnkom Vášho vianočne vyzdobeného domova a pridať kúzlo a pohodlie do každej miestnosti. Vyberte si také, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu osobnému štýlu a dekoratívnym preferenciám.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
14 37
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
9 produktov
Zobraziť 1 - 9 z 9 položiek

1. Vianočné Motívy:

  • Vyberte rohožky s vianočnými motívmi, ako sú stromčeky, hviezdy, zvieratká, santa Claus, soby, snehové vločky alebo iné vianočné symboly.

2. Vianočné Farby:

  • Tradičné vianočné farby ako červená, zelená, biela a zlatá sú skvelým výberom pre vianočné rohožky. Tieto farby prinášajú do domova vianočnú atmosféru a radosť.

3. Vianočné Citáty a Nápisy:

  • Zvoľte rohožky s vianočnými citátmi alebo nápismi, ktoré podčiarknu vianočnú náladu a prinesú úsmev na tvári. Napríklad "Merry Christmas", "Ho Ho Ho", "Let it snow", "Jingle all the way" a pod.

4. Vianočné Obrázky a Ilustrácie:

  • Vianočné obrázky a ilustrácie, ako sú scény s rodinou pri vianočnom stromčeku, Santa Claus pri rozdávaní darčekov alebo vianočné dediny, môžu byť skvelým motívom pre vianočné rohožky.

5. Vianočné Kocky a Patterny:

  • Kocky alebo patterny s vianočnými motívmi, ako sú vianočné ozdoby, banky, cukrovinky alebo reníferi, môžu vytvoriť zaujímavý a hravý dizajn vianočných rohožiek.

6. Vianočné Materiály:

  • Vyberte rohožky vyrobené z materiálov, ktoré pripomínajú vianočnú atmosféru, napríklad plyš, flanel, alebo jemný textil s vianočnými vzormi.

7. Vianočné LED Rohožky:

  • Pre ešte väčší efekt môžete zvoliť rohožky s integrovanými LED svetlami, ktoré vytvárajú útulné a vianočné osvetlenie vo vašom domove.

8. Vianočné Detské Rohožky:

  • Pre deti môžete vybrať rohožky s motívmi vianočných postavičiek ako sú Mickey Mouse, Snoopy alebo ďalšie populárne postavy.

9. Praktické Využitie:

  • Môžete si vybrať rohožky vhodné pre kúpeľňu, vchodové priestory, obývaciu izba, kuchyňa alebo dokonca vonkajší priestor, či už v prírodných materiáloch alebo vodeodolných prevedeniach.

Súvisiace články na blogu:

Ako správne vybrať rohož?

Ako správne vybrať rohož?

Vstupné dvere do bytu aj do domu sú bránou do vášho kráľovstva. Mali by ste im preto venovať pozornosť. Rovnako ako rohožca, cez ktorú prejde každý, kto k vám vstupuje.
Čítať viac