🍀 Komu sa nelení, tomu sa zelení. Na všetky UMELÉ TRÁVY využite zľavu 15 % s kódom TRAVA15

Výpredaj umelých tráv - zvyšky, odrezky

Príďte si vybrať z nášho širokého výberu zvyškov a odrezkov umelej trávy za skvelé ceny! Máme pre Vás množstvo možností, ako oživiť Vaše záhrady, balkóny alebo terasy s našimi kvalitnými kúskami umelej trávy. Naše zvyšky a odrezky umelej trávy sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, čo Vám umožní ľahšie prispôsobiť ich Vašim potrebám. Aj keď sú naše ceny nízke, kvalita našich zvyškov a odrezkov umelej trávy zostáva vysoká. Celkovo je výpredaj zvyškov a odrezkov umelej trávy skvelou príležitosťou na získanie kvalitného materiálu za výhodnú cenu. Nečakajte a vyberte si svoj kúsok umelej trávy ešte dnes! Ponuka platí do vypredania zásob.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Cena
384 786
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
3 produkty
Zobraziť 1 - 3 z 3 položiek
Výpredaj umelých tráv so zvyškami a odrezkami môže byť skvelou príležitosťou na získanie kvalitného materiálu za výhodnú cenu. Aj keď sú to zvyšky, môžete ich využiť na pokrytie menších plôch, ako sú balkóny, terasy, alebo dokonca interiérové priestory. Môžu byť tiež využité ako kúsky pre rôzne kreatívne projekty. Ak už máte umelú trávu a potrebujete doplniť existujúce pokrytie, zvyšky a odrezky môžu byť skvelým spôsobom, ako to urobiť bez nutnosti zakúpiť celú rolu umelej trávy. Ušetrite peniaze a získajte kvalitnú umelú trávu za zlomok pôvodnej ceny. Naše zvyšky a odrezky umelej trávy sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, čo Vám umožní ľahšie prispôsobiť ich Vašim potrebám.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať umelú trávu?

Ako vybrať umelú trávu?

Jasný stručný a výstižný návod ako správne vybrať umelú trávu.
Čítať viac
NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

NÁVOD: Ako položiť umelý trávnik?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Čítať viac
INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

INŠPIRUJTE SA: Pozrite sa na využitie umelej trávy

Kde všade je možné použiť trávny koberec? Vďaka jednoduchej údržbe ponúka neobmedzené možnosti. Pozrite sa na ukážky inštalácie umelej trávy.
Čítať viac