🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Laminátová podlaha podľa dekoru Borovica

Laminátová podlaha v dekore borovice je veľmi moderná a určite si ju obľúbite pre jej skvelé vlastnosti, ktorá nájde uplatnenie nielen v domácnostiach. Tento typ podlahy kombinuje prírodný vzhľad dreva s výhodami laminátového materiálu.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
15 17
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
1 produkt
Zobraziť 1 - 1 z 1 položky
Laminátové podlahy s dekorom borovice ponúkajú svieži a prírodný vzhľad, ktorý pripomína lesné prostredie a rustikálnu atmosféru. Borovica je typickým stromom, ktorý je spojený s prírodou a pokojom. Laminátové podlahy s dekorom borovice zachytávajú prirodzené rysy a textúru tohto dreva, čím do miestnosti prinášajú príjemnú atmosféru. Borovica má obvykle svetlé odtiene, čo dodáva miestnosti sviežosť a otvorenosť. Tieto odtiene sú ideálne na priestory, ktoré majú zväčšiť dojem priestornosti. Borovicový dekor prináša do miestnosti rustikálny charakter, ktorý môže byť skvelým doplnkom pre vidiecke, prírodné alebo tradičné interiéry. Laminátové podlahy s dekorom borovice sú k dispozícii v rôznych vzoroch a dizajnoch, vrátane širokých dosiek, úzkych dosiek alebo imitácií podláh s rôznymi povrchovými úpravami. Laminátové podlahy s dekorom borovice sú tak skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú do svojho domova priniesť prírodný a rustikálny vzhľad. Tento typ podlahy môže byť vhodný pre rôzne typy interiérov a prispieť k vytvoreniu príjemnej atmosféry v miestnosti.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac