🍀 Pokoste ceny umelých tráv s kódom TRAVA10. Výpredaj tráv a zľavy až 28%.

Laminátová podlaha podľa dekoru Dubu

Laminátová podlaha s dekorom Dubu je moderná a veľmi praktická podlaha, ktorá sa hodí do každej modernej domácnosti. Táto laminátová podlaha s dekórom Dubu je inovatívnou alternatívou k tradičným dreveným podlahám. Tiež ju určite oceníte pre jej skvelé vlastnosti a je vhodná na podlahové vykurovanie. V našej ponuke ponúkame krásne odtiene dekoru Dubu, takže si určite vyberie každý.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Dekor
Viac... Menej
Typ dielcov
Viac... Menej
Nášľapná vrstva
Viac... Menej
Záťažová trieda
Viac... Menej
Cena
14 22
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Obsah balenia (m2)
Viac... Menej
Celková výška
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
47 produktov
Zobraziť 1 - 39 z 47 položiek
Laminátové podlahy s dekórom duba sú obľúbenou voľbou pre tých, ktorí chcú v interiéri vytvoriť príjemnú a teplú atmosféru s prírodným vzhľadom dreva. Laminátové podlahy s dekórom duba majú realistický vzhľad a textúru dreva duba. Dizajny sú často navrhnuté tak, aby simulovali prirodzené rysy a vzory dubového dreva, ako sú výrazné žily, uzly a štruktúra. Dubové drevo môže ponúkať rôzne odtiene, vrátane svetlých, stredných a tmavých farieb. To umožňuje vybrať si podlahu, ktorá najlepšie ladí s designom interiéru a preferenciami. Laminátové podlahy s dekorom duba sú k dispozícii v rôznych štýloch, vrátane doskových, parketových a dlaždicových vzorov. To poskytuje široký výber možností na vytvorenie požadovaného vzhľadu a atmosféry v miestnosti. Laminátové podlahy s dekórom duba sú obvykle cenovo dostupné v porovnaní s tvrdými drevenými podlahami. To umožňuje vytvoriť vzhľad drevenej podlahy za prijateľnú cenu. Laminátové podlahy s dekorom duba môžu priniesť do interiéru teplo, eleganciu a prírodnú krásu dreva s výhodami odolnosti a jednoduchej údržby laminátu.

Súvisiace články na blogu:

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať laminátovú podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac