🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Predstavenie PVC podláh

Moderné PVC podlahy alebo lina , sú vyrábané za pomoci tých najpokročilejších technológií. Veľakrát ani nie je na prvý (ani druhý) pohľad spoznať, či sa jedná o lino alebo parkety, dosky alebo dlažbu. Vyberáte novú PVC podlahu? Potom do hodnotiacich kritérií nezabudnite zahrnúť aj cenu. V tejto oblasti totiž platia rovnice – čím drahšie, tým kvalitnejšie.

PVC podlahové krytiny sú aktuálne veľkým hitom. Pokiaľ výberu venujete dostatočnú pozornosť, môžu vám slúžiť dlhé roky a vášmu domovu dať nový a veľmi príjemný rozmer. Musíte byť ale pripravení a ochotní do lina zainvestovať.

Lacnejšie PVC podlahy majú slabú nášľapnú plochu, sú menej odolné a za relatívne krátku dobu začínajú vyzerať lacno. Navyše nebývajú príliš odolné proti mechanickému poškodeniu.

Naopak tie vo vyšších cenových reláciách majú vysokú hrúbku materiál aj nášľapné vrstvy. Do bytových priestorov vyberajte PVC podlahu s minimálnou hrúbkou 0,35 mm. Vyberajte tiež podľa šírky rolky, v ktorých sa predávajú. Čím širšie, tým menej škár budete musieť riešiť a tým lepšie bude vaša nová podlaha vyzerať. Vyberať môžete z variantov tzv. heterogénnych, ktoré sú zložené z troch vrstiev alebo homogénnych, tvorených z jednej vrstvy, ktoré sú kvalitnejšie, a teda aj drahšie.

Pri oboch prevedeniach platí, že pokládka PVC podlahy je relatívne jednoduchá a rýchla. Podlaha nepotrebuje žiadnu špeciálnu starostlivosť, je vhodná pre alergikov, má skvelé tepelné aj izolačné vlastnosti, údržba je jednoduchá, pravidelným vytieraním docielite čisté a hygienické prostredie. Súčasná lina sú skrátka vysoko modernou podlahovou krytinou, ktorá zútulní priestor aj ponúkne funkčné riešenie napríklad do kancelárií aj reštaurácií. Pri nákupe sa ale nebojte dostatočne otvoriť svoju peňaženku. Jedine tak docielite vytúženého efektu.
PVC podlaha do bytu aj kancelárie

Pozrite sa na bestsellery PVC podláh v našom sortimente



Pozrite sa na všetky PVC podlahy

Súvisiace články z kategorie Vinylové a PVC podlahy

Ako vybrať laminátovú podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Ako vybrať plávajúcu podlahu, aby sedela vášmu interiéru aj štýlu života? Stačí si odpovedať na pár jednoduchých otázok, a budete mať doma lamino presne podľa vášho gusta.
Čítať viac
Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitka podlažných titánov

Tie nekonečné rozhovory o tom, akú zvoliť. Ale nestrachujte sa, milí čitatelia, dnes sa ponoríme do vôd nekonečného mora podlahových možností vysvetlíme si rozdiely medzi laminátovými a vinylovými podlahami.
Čítať viac
NÁVOD: Ako na vyrovnanie podlahy pri pokládke?

Ako na vyrovnanie podlahy alebo zarovnajte si to!

Rozhodnuté. Budete pokladať novú podlahu alebo koberec a neviete, kde presne začať? Poradíme vám.
Čítať viac