🔔 Podlahy a metrážne koberce v AKCII! Využite až 44% zľavu s kódom PODLAHA15.

Moderné shaggy koberce (vysoký vlas)

Luxusná mäkkosť a pohodlie: Moderné shaggy koberce s vysokým vlasom.

Prineste do svojho domova luxusné pohodlie a jedinečný štýl s našou kolekciou moderných shaggy kobercov s vysokým vlasom. Tieto koberce ponúkajú nielen mäkkosť a pohodlie, ale aj sofistikovaný vzhľad, ktorý dodá Vašej miestnosti jedinečnú atmosféru. Moderné shaggy koberce sú známe svojim mäkkým a nadýchaným vlasom, ktorý zaisťuje príjemný pocit pod nohami a dodáva miestnosti luxusný vzhľad. Ak hľadáte spôsob, ako pridať do svojho domova luxusný a pohodlný prvok, moderné shaggy koberce s vysokým vlasom sú skvelou voľbou. Ponúkajú kombináciu štýlu, pohodlia a elegancie, ktorá oživí Váš interiér a prinesie do neho útulnú atmosféru.

Filtrujte danú kategóriu

Farba
Viac... Menej
Štýl
Viac... Menej
Rozmery kobercov
Viac... Menej
Tvar
Viac... Menej
Typ vlasu
Viac... Menej
Trieda kvality
Viac... Menej
Cena
14 545
Možnosť vzoriek
Viac... Menej
Špeciálne vlastnosti
Viac... Menej
Určenie podľa miestnosti
Viac... Menej
Spôsob výroby
Viac... Menej
Spodná strana
Viac... Menej
Materiál
Viac... Menej
Špecifikácia materiálu
Viac... Menej
Značky
Viac... Menej
Výška vlasu v mm
Viac... Menej
V tomto type radenia sú uprednostňované produkty, ktorým najlepšie vychádza kombinácia predajnosti, úrovne prezentácie a dobrého hodnotenia.
na stranu
159 produktov
Zobraziť 40 - 78 z 159 položiek
Moderné shaggy koberce s vysokým vlasom sú štýlovým a pohodlným doplnkom pre Váš domov.

Mäkký a pohodlný pocit: Vďaka svojmu vysokému vlasu poskytujú moderné shaggy koberce mäkký a plyšový povrch, ktorý je príjemný na dotyk a pohodlný na chôdzu. Sú ideálne pre obývacie izby, spálne alebo na vytvorenie útulného priestoru pre odpočinok.

Elegantný vzhľad: Moderné shaggy koberce majú elegantný a luxusný vzhľad, ktorý dodáva miestnosti sofistikovaný nádych. Ich bohatý a plný vzhľad prináša do interiéru pocit luxusu a pohodlia.

Akustická izolácia: Vďaka svojmu hustému a mäkkému povrchu môžu moderné shaggy koberce pomôcť znížiť hluk v miestnosti tým, že pohlcujú zvuky a tlmia ozvenu. To je obzvlášť užitočné v domoch s tvrdými povrchmi alebo v miestnostiach s vysokým akustickým zaťažením.

Štýlový prvok: Moderné shaggy koberce sú módnym a štýlovým prvkom, ktorý prináša do interiéru osobitosť a charakter. Sú k dispozícii v rôznych farbách, vzoroch a veľkostiach, čo vám umožňuje vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu osobnému vkusu a dizajnovým preferenciám.

Komfortný priestor na relaxáciu: Vďaka svojmu mäkkému povrchu a pohodlnému dotyku sú moderné shaggy koberce ideálnym miestom na relaxáciu a odpočinok. Sú skvelým miestom pre hrátky s deťmi alebo na relaxáciu po dlhom dni.

Jednoduchá údržba: Moderné shaggy koberce obvykle nevyžadujú zložitú údržbu. Pravidelné vysávanie a občasné čistenie sú obvykle postačujúce na udržanie ich vzhľadu a stavu

Súvisiace články na blogu:

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Ako zvoliť správnu veľkosť kusového koberca?

Váhate, akú veľkosť koberca vybrať, alebo už koberec máte a premýšľate, ako ho umiestniť? Pozrite si tento jednoduchý návod pre jednotlivé miestnosti.
Čítať viac
Trendy v kobercoch na rok 2023

Trendy v kobercoch na rok 2023

Nasledujte najnovšie trendy v interiéroch na budúci rok. Naša profesionálna dizajnérka pre vás pripravila prehľad pre vašu inšpiráciu.
Čítať viac
Ako vyčistiť koberec?

Ako vyčistiť koberec?

Teplo domova, nezameniteľná atmosféra aj pohodlie pre vaše chodidlá, o to všetko sa stará váš koberec. Ak si ani vy bez neho neviete predstaviť obývaciu či detskú izbu, určite sa z času na čas stretávate s otázkou, ako sa na oplátku o koberec máte postarať vy. Odpoveď je jednoduchá, dobre ho vyčistiť.
Čítať viac